sâmbătă, 22 iulie 2017

Romania atroce: val de omoruri aberante in mai putin de o saptamana

In ultimele zile am fost bombardati cu stiri despre omoruri comise cu nonsalanta si totala nepasare de diverse persoane.

Este evident ca legislatia la nivelul UE si al Romaniei nu este adecvata fenomenului infractional si trebuie modificata, iar pedeapsa cu moartea trebuie reintrodusa de urgenta. Pe langa structurile de crima organizata care-si elimina adversarii, persoanele indezirabile si martorii incomozi, o gramada de tembeli au ajuns sa omoare parca din distractie, la adapostul legislatiei care interzice pedeapsa cu moartea chiar si pentru crima.

Preiau de pe surse stirile despre crime, incarcand sa marchez motivul pentru care a avut loc fiecare crima.

1. Conform sursei http://stirileprotv.ro/stiri/socant/femeie-din-alba-iulia-ucisa-in-propria-casa-fiul-victimei-a-fost-gasit-in-stare-grava-incuiat-in-baie.html, o femeie de 81 de ani a fost omorata, avand pe corp urme de violenta.

Motivul crimei: necunoscut!

2. Conform sursei http://observator.tv/social/un-barbat-din-judetul-iasi-a-fost-omorat-in-bataie-dupa-ce-ar-fi-fost-prins-la-furat-217249.html, un cetatean a fost omorat in bataie de patru persoane.

Motivul: a fost prins la furat.

3. Conform sursei: http://actualmm.ro/crima-satu-mare-si-ucis-iubita-apoi-abandonat-cadavrul-fata-sediului-isu/, o femeie de 45 de ani a fost omorata de iubitul (?!) sau, in varsta de 27 de ani.

Motivul: gelozia.

4. Conform sursei https://www.realitatea.net/criminal-in-serie-arestat-a-ucis-o-femeie-din-alba-iulia-si-una-din-botosani-in-24-de-ore_2085435.html, un tanar de 24 de ani a omorat o femeie de 71 de ani. Cetateanul era recidivist, fusese condamnat pentru viol. Se pare ca a comis si alte crime.

Motivul: victima l-a surprins cand incerca sa fure.

5. Conform sursei http://www.reporterntv.ro/stire/primele-imagini-cu-tanarul-care-l-a-ucis-pe-turistul-din-slobozia-venit-la-mare-barbatul-nu-stia-ca-victima-sa-a-murit-video, un tanar de 32 de ani a fost lovit de un altul, cazand din autobuz, lovindu-se la cap si decedand la spital.

Motivul: conflict spontan; agresorul se luase de prietena victimei.

6. Conform sursei http://www.explozivnews24.ro/crima-infioratoare-la-tiganesti-un-barbat-si-ucis-tatal-fata-fiicei-sale-de-14-ani/, un cetatean si-a omorat tatal in prezenta fiicei minore, in varsta de 14 ani!

Motivul: discutie in contradictoriu.

7. Conform sursei http://radioconstanta.ro/2017/07/20/crima-in-spitalul-judetean-un-adolescent-diagnosticat-cu-hiv-si-a-ucis-colegul-de-salon/, un tanar de 17 ani a omorat cu o carja un batran de 63 de ani. Ambii erau internati intr-un spital.

Motivul: necunoscut.

8. Conform sursei http://jurnalul.ro/stiri/observator/revolta-in-politie-un-agent-ucis-joi-seara-in-gara-burdujeni-din-suceava-747789.html, un politist a fost atacat cu un cutit si ucis in timpul serviciului de cater un tanar.

Motivul: razbunarea; tanarul ura politistii pentru ca fusese condamnat pe nedrept in Spania!

CONCLUZIE: e clar ca traim intr-o dileala continua. Invatamantul este praf, biserica este imorala, bunul simt a disparut, statul mafiot totalitar si societatea mafiotizata in care traim indeamna prin nenumaratele exemple negative numai la rau. Vietile simplilor cetateni nu valoreaza nimic in ochii simplilor asasini.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu