marți, 25 iulie 2017

Medicina contemporana nu cunoaste cauza bolii care a omorat-o pe Denisa Raducu

Interpreta de manele Denisa Raducu a murit la numai 27 de ani de ciroza hepatica. In momentul mortii cantarea doar 23 de kilograme, conform sursei http://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/denisa-manelista-a-murit-1825466.

Cauza mortii este clara, dar, ca de obicei, cauza bolii este o enigma pentru medicina asa zis moderna.

La fel ca si in multe alte situatii, cum este posibil ca o tanara sa moara de ciroza hepatica la numai 27 de ani?

Din fotografiile de pe internet se poate vedea ca tanara avea un fizic de invidiat. In plus, pe sursa citata este scris: "Nu a băut, nu a fumat, nu a consumat substanțe interzise". Si atunci? Sa mai spuna cineva ca fumatul dauneaza grav sanatatii. Se pare ca exista cauze ascunse care daauneaza mult mai grav sanatatii!

Printre cauze, cu titlul de speculatii, se vorbeste de predispozitie ereditara si de faptul ca in urma unei viroze respiratorii ar fi luat excesiv de multe antibiotice, care i-au afectat grav ficatul.

Sursa http://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-declara-denisa-manelista-ultimul-ei-interviu-cantareata-astepta-un-miracol vorbeste despre "o tumoră la ficat deja metastazată și pe care o purta în corp încă din copilărie".

Daca Denisa Raducu avea o tumora la ficat inca din copilarie, atunci ar fi trebuit sa urmeze un tratament de ani de zile.

Dupa cum se vede, sunt cateva pareri si speculatii, dar pana acum nu se stie cu precizie de ce o tanara ajunge sa aiba ciroza hepatica.

Normal ar fi sa avem raspunsuri clare de tip: "consumul excesiv de antibiotice duce la ciroza hepatica"; "tratamentul pentru tumora la ficat este urmatorul..."; "persoanele cu predispozitie ereditara la ciroza hepatica trebuie sa aiba urmatoarea conduita in viata...".

Mi se pare foarte jenant pentru asa zisa medicina moderna sa spuna ca nu se poate face nimic pentru anumite tipuri de boli.

De multe ori, spitalele si cabinetele medicale par saloane de vraci cu dotari moderne, cu aparatura electronica si ecrane colorate. Totul pare menit sa impresioneze si sa inspire teama cetateanului de rand.

Numai ca, in ciuda dotarilor, unele boli par sa nu fie detectabille decat atunci cand este prea tarziu. Cancerul de orice fel este una dintre bolile greu detectabile, si cu atat mai mult este o boala greu tratabila.

Cauzele cancerului care apare in cazul persoanelor tinere este una dintre cele mai mari enigme actuale. Pe sursa http://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/ciroza-ucis-de-tineri-vedete-si-mondeni-care-au-pierdut-lupta-cu-boala-careia-denisa-manelista-se-chinuie-sa-faca-fata-1826462 este o lista cu alti tineri care au murit din cauza cancerului. Oameni aparent in regula s-au simtit rau la un moment dat, au aflat ca au cancer si nimic nu s-a mai putut face pentru ei.

Dupa cum se vede, nu exista sufeciente informatii care sa duca la cauzele cancerului, pentru a se putea face preventie. Este normal ca medicina sa ridice din umeri de zeci de ani in cazul acestei boli?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu