marți, 4 iulie 2017

Recuzita pentru proteste amplasata si abandonata ilegal in Piata Victoriei

Un nou protest "spontan" se coace in ilegalitate in Piata Victoriei, in speranta participarii masive a unui numeros grup de natarai creduli. Din nou au iesit agitatorii profesionisti in strada duminica seara (02,Iulie.2017) pentru traditionalul dialog cu... luna de pe cer. Dupa care si-au abandonat troacele in Piata Victoriei, probabil pentru eternitate (pozele au fost facute azi, 04.Iulie.2017).

Probabil ca agitatorii "spontani" din Piata Victoriei spera din nou sa convinga fraierii ca vreo decizie a Curtii Constitutionale trebuie arbitrata in strada de un public total pe dinafara.

Nu doar pe dinafara problemei, ci si pe dinafara legii.

Ma uit destul de stupefiat la faptul ca in Piata Victoriei se pot amplasa fara autorizatie si chiar abandona diverse troace care servesc "protestelor" "spontane". Pe ce baza legala se pot amplasa steaguri, afise, cearseafuri, carpe, sticle de plastic, asa zise birouri si alte tampenii?

De dragul egalitatii de sanse si tratament, pot sa abandonez si eu pe acolo o trotineta din copilarie, ramasa cu cu o singura roata? :)) Nu de alta, dar as vrea sa fac mai mult loc pe balcon... :)

Tot de dragul egalitatii de sanse si tratament, am dreptul sa protestez spontan in Piata Victoriei impotriva furtului legalizat de bani publici? Sau in cazul meu vine jandarmul si ma ridica, dupa care ma legitimeaza la sectie?

Oare cine isi doreste mai mult aceste "proteste", cu motivatii si scopuri de neinteles pentru omul de rand? Simplii cetateni sau statul insusi? Din atitudinea institutiilor statului fata de legalitate avem in mod evident raspunsul.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu