vineri, 12 decembrie 2014

Un fapt cotidian banal in Romania infractionala, la 25 de ani de la victoria Revolutiei Infractorilor

La 25 de ani de la victoria Revolutiei Infractorilor, Romania dovedeste a fi un depozit nesecat de... infractori angajati la stat.

Perceptia personala este ca statul roman este compus majoritar din infractori. La fel, perceptia personala este ca administratorii de firme sunt specialisti in evaziune fiscala. Adica Romania este pe mana mafiei politico-economice.

Faptul ca se opereaza constant arestari din randurile autoritatilor a devenit banal. De altfel, presedintii de consilii judetene penali detin o majoritate confortabila (!) pe harta Romaniei: 32 din 41 au probleme cu legea. Sursa http://www.b1.ro/stiri/politica/harta-baronilor-locali-certa-i-cu-legea-32-din-cele-41-de-judete-au-cel-putin-un-sef-cu-probleme-97694.html titreaza:

"Harta baronilor locali certați cu legea: 32 din cele 41 de judeţe au cel puţin un şef cu probleme"!

Harta poate fi gasita la momentul 0:12 pe filmuletul care insoteste stirea.

La 25 de ani de la victoria Revolutiei Infractorilor, Romania este o tara dominata de infractorii care compun mafia politico-economica?!? Evident. Intr-o tara a oamenilor cinstiti ar fi fost poate 2-3 presedinti de consilii judetene certati cu legea. Intr-un stat mafiot totalitar avem deja 32 din 41 sefi de consilii judetene certati cu legea. Cine stie, poate ca la ceilalti inca nu a avut DNA-ul timp sa ajunga. Sau poate exista si situatia in care cei de la DNA trimisi sa ancheteze sunt mana in mana cu anchetatii. Este o speculatie aceasta afirmatie, dar este posibil si asa ceva. Oricum, daca exista deja 32 din 41 sefi de judete certati cu legea, acest lucru este foarte, foarte grav.

Privind harta prezentata pe sursa citata, inteleg ca e vorba doar de presedintii de consilii judetene care sunt acum in functie, pentru ca la Gorj, de exemplu, a fost candva Nicolae Mischie (condamnat definitiv in 2013 la 4 ani de inchisoare pentru mita si trafic de influenta, dar eliberat conditionat in 2014!), iar la Teleorman a fost candva Liviu Dragnea, trimis in judecata pentru fraudarea referendumului din 2012.

Mai trebuie spus ca doar in ultimii au inceput sa functioneze arestarile si condamnarile (cu pedepse mai mult simbolice) in cazul presedintilor de consilii judetene, care inainte erau de neatins de catre justitie.

Faptul ca presedintii de consilii judetene sunt numiti "baroni locali" atesta feudalismul mafiot "de piata" in care se afla Romania. Iar faptul ca acesti presedinti de consilii judetene au fost alesi in mod democratic de catre romanii cu drept si chef de vot atesta ori primitivismul populatiei, ori vederile mafiote ale populatiei!

Mi se pare foarte credibil ca daca la varf sefii de consilii judetene sunt majoritar certati cu legea, atunci si simplii cetateni sunt majoritar certati cu legea si aparatori ai faradelegii. Altfel cum se poate explica incapacitatea societatii de a-si identifica si vota lideri onesti, aparatori ai intereselor nationale si locale?

In consecinta, stirea despre un alt presedinte de consiliu judetean certat cu legea a devenit ceva banal, care nu mai mira pe nimeni.

Conform sursei http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/seful-cj-timis-titu-bojin-cercetat-sub-contol-judiciar-procurorii-dna-l-au-audiat-toata-noaptea.html,

"Miercuri dimineata, procurorii DNA au descins la locuinta presedintelui CJ Timis, Titu Bojin, din comuna Remetea Mare, dupa care acesta a fost dus la sediul CJ, unde au fost facute perchezitii in prezenta sa. in jurul orei 11.00, Bojin a fost scos din sediul CJ si dus la audieri la Bucuresti.

De asemenea, au fost ridicati, in baza unor mandate de aducere, si dusi la audieri la DNA Timisoara, in calitate de suspecti, 17 primari din Timis - primarul orasului Buzias, Alger Viorel Ilas, primarul orasului Recas, Paul Teodor, primarul comunei Boldur, Constantin-Cristian Stoi, primarul comunei Parta, Mihai Petricas, primarul comunei Otelec, Csaba-Zoltan Szabo, primarul comunei Victor Vlad Delamarina, Ioan Sima, primarul comunei Satchinez, Dan Florin Ion, primarul comunei Beba Veche, Ioan Bohancanu, primarul comunei Margina, Ionel Costa, primarul comunei Jimbolia, Darius Adrian Postelnicu, primarul comunei Comlosu Mare, Ovidiu Nicolae stefanescu, primarul comunei Cheveresu Mare, Marcel Muia, primarul comunei Carpinis, Ioan Sima, primarul comunei sandra, Luchian Savu, primarul comunei Lovrin, Vasile Graur, primarul comunei Birda, Gheorghe Marius Stoian, si primarul comunei Voiteg, Tudor Nicolae Marinescu.

Totodata, au fost dusi la audieri consilierul judetean Marcel Mihoc, Claudiu Ilas - managerul Muzeului Satului Banatean, Martian Corneliu Doros - director in cadrul Directiei de Prestari Servicii Timis, Ervin Luci - director la Administratia Bazinala a Apelor Banat, Horatiu Mircea Simion - directorul regional al Directiei Regionale Drumuri si Poduri Timisoara si Aurel Costin Purceld - directorul economic al Directiei Regionale Drumuri si Poduri Timisoara, au precizat sursele citate."
.

Impresionantul pomelnic de suspecti si de firme implicate nu se opreste aici, iar descrierea faptelor nici macar nu a fost citata!

Trebuie remarcat faptul ca toate acestea se intampla in judetul Timis, care contine "orasul-martir" al "revolutiei", Timisoara. Al carei revolutii? A oamenilor cinstiti, a binelui si a normalitatii? Din fapte rezulta ca a avut loc doar Revolutia Infractorilor. Cinstea, binele si normalitatea au disparut din Romania dupa 1989.

O simpla iesire in strada in 1989 si entuziasmul popular de moment, necompletat de idei, principii si programe clare, urmarite cu consecventa, nu duce la nimic bun. Dar permite infractorilor, ajunsi la putere calcand pe cadavre la propriu (martirii Timisoarei...) sa distruga comunitatile locale si chiar intreaga societate.

Propaganda predecembrista l-a transformat pe Ceausescu in "dictator" si in sursa tuturor relelor din Romania. Asa sa fie? Oare cum putea un om sa controleze de unul singur (sau cu sotia) peste 20 de milioane de romani? Nu trebuia sa aiba niste acoliti in teritoriu? Nu existau inainte de 1989 prim-secretari, care aveau la randul lor alti subordonati? Avea Ceasca toate cheile de la depozitele de alimente din toate judetele si "nu dadea paine poporului"? Chiar este credibila o astfel de tampenie? Escrocii de la putere de azi sunt urmasii escrocilor de la putere de dinainte de 1989, care aveau grija sa spuna ca "nu ne lasa Ceasca", "Ceasca e de vina", "dictatorul", "exporturile", bla-bla-bla.

Nicoale Ceausescu a fost mitraliat in 1989, dar raul persista in Romania, iar infractionalitatea, chiar imblanzita la maxim si nepenalizata de Codul Penal pe masura gravitatii faptelor, a ajuns la cote fara precedent, la recorduri absolute. Tot prin grija un Cod Penal injust, in zilele noastre marii corupti nu mai pot fi mitraliati, ci eliberati inainte de termen!!!

Normal, intr-o tara a carei deviza este "SUS MAFIA, JOS PATRIA!".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu