luni, 7 noiembrie 2016

Romania "investitiilor" "bine" facute: gramezi de cabluri pe stalpi

Chiar daca alte subiecte pot fi la fel de interesante (abureala cu documentele clasificate ale Revolutiei Infractorilor, violenta din unitatile de invatamant, apa si alimentele sunt un constant pericol pentru sanatate, focare de scarlatina si TBC in scoli si gradinite), mie inca imi place asta cu "Sa nu majoram salariile ca sa avem bani de investitii".

Pe scurt, daca vreo 26 de ani populatia a suportat "investitiile" odioase si sinistre ale mafiei politico-economice postdecembriste, cred ca ar putea si mafia politico-economica postdecembrista sa suporte vreo 26 de ani o salarizare decenta si taieri de bani de la "investitii".

Sa luam exemplul de mai jos: Bucurestiul este plin de stalpi de iluminat pe care au fost atarnate in bataie de joc gramezi de cabluri. Multi stalpi, la fel ca si cel din imaginile de mai jos, au vedere la instalatia electrica; oricine poate umbla la ea, oricine se poate juca cu ea, oricine o poate distruge cu usurinta.

Ca de obicei, odiosul se imbina armonios cu sinistrul in liniste si consens, in numele "investitiilor".

Altfel, sigur ca Dacian Ciolos se poate lauda la nesfarsit ca e "cinstit" si ca "respira onestitate". Chiar si atunci cand candideaza fara sa fie candidat; chiar si atunci cand mimeaza "platforma" pentru PNL si USR fara sa fie membru al vreunuia dintre aceste partide; chiar si atunci cand are panouri uriase prin tot orasul si merge la mitinguri ale PNL si USR, dar sigur ca nu face campanie electorala.

Si chiar daca este singurul care bagat in fata de PNL si USR (in ciuda puzderiei de "specialisti" din aceste partide), dar afirma ca "in Romania viitorului nu se mai poate vorbi de lideri mesianici" (sursa: http://www.ziare.com/dacian-ciolos/premier/ciolos-la-mitingul-pnl-schimbarea-incepe-cu-noi-insine-lipsa-implicarii-noastre-naste-monstri-1442412).

Cine, Ciolos, a vorbit pana acum de lideri mesianici? Eu, de exemplu, pana acum am vorbit doar de mafia politico-economica. Concret, mafia politico-economica din PDL se ascunde in spatele mafiei politico-economice din PNL, care se ascunde in spatele "cinstitului" (sau "preacinstitului" sau "inalt preacinstitului"?) Ciolos, cel care ne-a dat o pilda de "onestitate" si ne-a explicat de ce e mai bine sa fie bani de "investitii" decat sa creasca salariile cetatenilor atunci cand a achizitionat la un pret supraevaluat "Cumintenia Pamantului".

Pentru o corecta informare, sigur ca nu Iohannis si Ciolos au atarnat mizeriile de cabluri pe stalpii de iluminat din Bucuresti. Dar privind la "greaua mostenire", anterioara lui Ciolos, chiar nu sunt curios sa aflu ce va insemna greaua mostenire a "exagerat preacinstitului" Ciolos. Sunt convins ca exista viata si dupa Ciolos si ca exista viata si fara Ciolos si lozincile lui impanate cu demagogie gretoasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu