duminică, 13 noiembrie 2016

Romania lucrului "bine" facut: "investitii" in zadar in parcul Drumul Taberei

In contextul nesimtirii si nemerniciei unor autoritati care se prefac ca le pasa de buget atunci cand se pune problema unor majorari salariale, desi "investitiile" statului inseamna ticalosie bugetara maxima, prezint o alta situatie flagranta si evidenta de bani publici aruncati.

Cel mai scump parc din Romania, despre care se spune ca a costat 15 milioane de euro, este departe de a fi terminat. Ar mai fi trebuit sa fie facuta o "sera" sau o "Gradina botanica" sau cine stie cum s-o numi spanacul neterminat din pozele de mai jos.

S-au aruncat niste bani pe ceva fiare, beton si sticla, dupa care santierul noroios-prafos ramane in "conservare" pe termen nedeterminat. Nu s-a lucrat nimic la "investitie" in acest an si nu exista termen de finalizare a porcariei.

Iata rahatul de "investitie" tipica pentru care Ciolos, Iohannis, Isarescu si alti "specialisti" sar de fund in sus ca nu ar fi bani de majorari salariale.

Desigur, autoritatile pot maslui realitatea dupa bunul plac, in ciuda evidentei. Daca rahatii de la putere spun ca nu sunt bani, e clar ca nu vor fi bani. Daca rahatii de la putere spun ca e "criza", e clar ca e "criza". Daca rahatii de la putere spun ca terbuie luate masuri de austeritate, e clar ca trebuie luate masuri de austeritate. Daca rahatii de la putere spun ca trebuie sa crapam noi ca sa le fie lor bine, e clar ca vom crapa noi ca sa le fie lor bine. Asta e munca autoritatilor romane in interesul cetateanului in Romania mafiota 2016.

Noi, simplii cetateni care vedem ca totul merge aiurea in tara asta, dar nu avem putere in pix, nu ne putem opune ticalosiei autoritatilor.

Realitatea, in ciuda adevarului, este dictata de alesii si imputernicitii sa decida. Minciuna si ticalosia autoritatilor nu se pedepsesc in justitie.


 
In timp ce nu sunt bani pentru finalizarea "investitiei", in parcul Drumul Taberei se planteaza copaci. Toate pozele sunt facute ieri, 12.Noiembrie.2012.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu