marți, 15 noiembrie 2016

Romania lucrului "bine" facut: cateva dintre atrocitatile primei jumatati a lunii noiembrie

Imbecilitatea si primitivismul merg mana in mana in Romania, iar violenta este in continuare la ordinea zilei. Prin prisma faptelor descrise mai jos, natia romana e din ce in ce mai degenerata.

1. Un nene de 37 de ani si-a batut mama de 71 de ani, dupa care a decapitat-o (sursa: http://adevarul.ro/locale/galati/barbatul-37-ani-si-a-decapitat-mama-i-a-pus-capul-intr-un-par-am-facut-dreptate-era-demon-1_5823464f5ab6550cb85a9381/index.html). Greu de citit, de inteles si de comentat asa ceva. Probabil ca de prea multa educatie si de prea multa religie unii ajung sa aiba si astfel de apucaturi.

2. Un tanar de 18 ani, elev foarte bun la invatatura si care nu crea probleme, a fost omorat cu un cutit (sursa: http://www.mediafax.ro/social/procurorii-au-un-grup-de-suspecti-in-cazul-uciderii-fiului-unui-ofiter-sri-usa-casei-nu-era-fortata-15958735). Se face o ancheta; pana acum nu se stie cine si de ce ar fi facut cineva asa ceva. Probabil din plictiseala.

3. O tanara de 25 de ani a fost omorata cu cutitul de tatal vitreg, iar iubitul fetei a fost grav ranit tot cu cutitul (sursa: http://www.dcnews.ro/cum-a-fost-omorata-o-tanara-de-tatal-vitreg-care-i-a-fost-i-amant_522361.html).

Alta crima demna de o tara odioasa si sinistra cum este Romania. Nici circumstantele nu sunt mai prejos. Tanara avusese o relatie cu tatal vitreg, din care rezultase si un copil care acum are 7 ani si care este crescut de mama celei ucise! Calculand, rezulta ca tanara ramasese insarcinata la 17 ani cu sotul mamei!

Asasinul era gelos pentru ca tanara incarca sa isi refaca viata si a omorat-o fara ezitare. In ce lume traim?

4. O tanara de 18 ani si-a omorat "iubitul" de 48 de ani (sursa: http://stirileprotv.ro/stiri/socant/tanara-de-18-ani-din-timisoara-care-si-a-omorat-iubitul-cu-30-de-ani-mai-mare-retinuta-mama-barbatului-martora-la-crima.html).

Alta poveste de "iubire" tipica vremurilor pe care le traim. Tanara fara parinti si cu o situatie precara s-a imprietenit la 16 ani cu cetateanul de 46 ani, care avea o situatie materiala foarte buna. Omul era cercetat de politie intr-un dosar numit "minore pentru VIP-uri"!

Intr-un moment de gelozie, tanara l-a omorat cu mai multe lovituri de cutit, desi din fotografii se vede ca barbatul era net superior din punct de vedere fizic.

5. Un student de 22 de ani a fost omorat de un altul de aceeasi varsta la Galati (sursa: http://stirileprotv.ro/stiri/socant/un-student-de-22-de-ani-din-galati-a-murit-dupa-ce-s-a-luat-la-cearta-cu-un-prieten-din-cauza-unor-datorii.html).

Cei doi s-au certat din cauza unei datorii. Victima fusese trimisa in judecata pentru trafic si consum de droguri. Se pare ca a murit dupa ce s-a lovit in cadere, in urma altercatiei.

In concluzie, asta e jungla in care traim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu