miercuri, 9 noiembrie 2016

Romania lucrului "bine" facut: fara cresteri salariale pentru ca statul a "investit" masiv in... reteaua infractionala a lui Sorin Blejnar

0. Romania, in calitatea sa neoficiala de colonie americano-unionist europeana, ofera majoritatea spatiului de emisie al televiziunilor de stiri circului electoral din SUA.

In acest fel se eludeaza din nou problemele interne extrem de grave ale Romaniei: coruptia generalizata, saracia, lipsa locurilor de munca, lipsa antreprenorilor, lipsa educatiei, lipsa serviciilor medicale si asa mai departe.

Fara sa ne pese prea mult de "minutul si scorul" din meciul electoral din SUA, castigat intre timp de Trump (doar n-or sa vina Trump sau Clinton cu pungi de zahar si sticle de ulei ca sa le doneze romanilor, hi, hi!), in lumina noilor evidente, ne putem bate joc din nou de "ultracinstitul" Dacian Ciolos, care cere romanilor sa-si accepte salariile mizerabile (si implicit traiul mizerabil) ca sa aiba statul mafiot totalitar bani de "investitii".

O mare "investitie" a statului roman a fost numirea lui Sorin Blejnar in fruntea ANAF.

Cate "investitii" a casapit Blejnar, mai exact cati bani publici au fost trecuti din pixul lui Blejnar in buzunarul personal si in buzunarele mafiei politico-economice partenere este imposibil de stabilit.

Atat doar, ca potrivit sursei http://www.mediafax.ro/social/fostul-sef-al-anaf-sorin-blejnar-arestat-preventiv-in-dosarul-de-trafic-de-influenta-15928326, de ieri, 08.Noiembrie.2016, Sorin Blejnar a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat ca a primit o spaga de circa 13 milioane de lei pentru o "afacere" de tip "achizitie publica". Pentru ca "investitia" statului sa aiba loc, Blejnar percepuse 20% din valoarea contractului!!!

1. Incerc sa nu ma las coplesit de "inocenta" lui Ciolos sau a "societatii civile" a lui Iohannis sau a segmentului de popor cu drept si chef de vot (in general pleava mafiei politico-economice si legumele spalate pe creier). Pentru toti acestia explic a n-a oara ce inseamna "investitii" in statul mafiot totalitar roman.

Pornim de la pilda concreta a "afacerii" lui Blejnar, o "achizitie publica". Sa zicem ca valoarea de piata a afacerii ar fi in mod normal de 40 de milioane de lei. Pornind de la teza lui Ciolos si a altor prim-ministri postdecembristi, ca nu trebuie majorate salariile ca sa fie bani de "investitii", Blejnar si-a cerut partea de la partenerul de "afaceri", adica 20% din valoarea contractului. Partenerul trebuie sa tina cont in acest caz de partea lui Blejnar, dar si de faptul ca trebuie sa obtina profit daca vrea sa ramana in afaceri. Cum, la pretul de 40 de milioane de lei afacerea, partea lui Blejnar si profitul firmei sunt doua notiuni incompatibile, partenerul trebuie sa reevalueze intreg planul de afaceri si avanseaza suma de 65 de milioane de lei!

In acest fel, s-a gasit cu usurinta pentru "investitii" un plus de 25 de milioane de lei!!!

In acest fel, Blejnar si-a luat partea de 13 milioane de lei, partenerul si-a tras si el un plus de 12 milioane de lei, iar pentru fraierii de angajati al partenerului, indiferent ca sunt angajati la stat, dar mai ales daca sunt angajati in privat, e clar ca nu mai sunt bani pentru... cresteri salariale! Nu-i asa, Ciolos, Iohannis, PNL, USR, PSD, PMP, PRU, UDMR etc?

Din cauza "investitiilor" de acest tip (sau de tip "Cumintenia Pamantului") nu sunt bani de majorari salariale, băi, derbedeilor de la putere?

2. Dacian Ciolos vine cu argumente juridice si vrea sa atace la CCR legea majorarilor salariale. Printre alte argumente, Ciolos invoca "impactul bugetar" pe care il au aceste majorari salariale.

Foarte plauzibile argumentele si chichitele juridice invocate de Ciolos in cazul majorarilor salariale. Atat doar, ca Ciolos, format profesional la fel ca si predecesorii sai postdecembristi, la scoala politicii antiromanesti, anti cetatean, anti societate, anti bun-simt, discrimineaza banii pentru majorarile salariale in raport cu banii pentru "investitiile" statului mafiot totalitar, favorizandu-le vesnic pe cele din urma.

Las la o parte impactul pe care il are asupra muritorilor de foame achizitionarea "Cuminteniei Pamantului" de catre statul roman.

Dar as vrea sa stiu: la fel de circumspecte au fost guvernele postdecembriste ale Romaniei (guvernul Ciolos inclus) fata de "investitiile" statului?

De cate ori au reclamat la CCR guvernele postdecembriste ale Romaniei "investitiile" statului?

De cate ori s-au opus guvernele postdecembriste ale Romaniei "investitiilor" statului?

De cate ori au verificat guvernele postdecembriste ale Romaniei impactul bugetar devastator al "investitiilor" statului mafiot totalitar roman?

Ipocritul Ciolos, la fel ca si predecesorii sai, pare destul de batut in cap atunci cand este vorba de eficienta, oportunitatea si calitatea "investitiilor" statului roman. Ciolos, desi a cumparat "Cumintenia Pamantului" la un pret supraevaluat, vrea sa lase impresia ca nu a auzit pana acum de achizitii  publice la preturi supraevaluate.

Ciolos a fost parasutat recent de la UE in Romania, asa ca poate nu a auzit de un "mic" bilant al "investitiilor" din Romania, aparut cu vreo doua luni inainte sa fie el numit prim-ministru: conform sursei http://www.digi24.ro/special/campanii-digi24/romania-furata/romania-furata-la-bilant-in-peste-25-de-ani-s-au-furat-108-miliarde-de-dolari-435853,

""România Furată", la bilanţ. În peste 25 de ani, s-au furat 108 miliarde de dolari"!!!

Mai avem nevoie de vreun "specialist" care sa calculeze impactul bugetar mega ultra devastator? Sau e mai degraba nevoie de demisia urgenta a lui Ciolos si de disparitia lui din politica romaneasca? Du-te, bai, Ciolos, in Germania sau in Franta, sa te faca aia ministru si sa le dai lor lectii de "investitii". Romanii n-au fost platiti cu lefuri de mii de euro la Bruxelles, ca tine, ca sa creasca saracia si violenta in Uniunea Europeana. Romanii stiu prea bine ce inseamna bani de "investitii" ale statului. Sau crezi ca mananci tu un pic de rahat pe la televizor in chip de mare negociator si manipulator si iti vor multumi romanii pentru viata mizerabila pe care le-o propui in continuare?

Oare s-a remarcat stilul marilor mincinosi din politica zilelor noastre? Apar la televizor calmi, cu fata de sfinx, apoi deapana cu seninatate de nezdruncinat cele mai mari si mai aberante minciuni de parca ar fi vorba de adevaruri imuabile.

De remarcat faptul ca informatia publica legata de cele 108 miliarde de dolari furate Romaniei si romanilor nu a adus reactii nici in politica, nici in justitie, nici in presa, nici macar in societate!!!

Sunt singurul care aminteste constant de acest lucru, semn ca sunt total impotriva curentului politic, justitiei si vointei poporului. Asta-i o problema generala cu adevarul, care nu poate fi invins sau schimbat nici macar de democratie, politica, justitie si de vointa poporului. Nu am nevoie de democratie, politica, justitie si de vointa poporului ca sa stiu ca 1+1=2. Cine sustine altceva, ori e rau intentionat, ori prost. Adevarul nu poate fi schimbat dupa bunul plac al mincinosilor, dar sigur ca poate fi ascuns fata de persoanele lipsite de discernamant.

3. Alte "investitii" ale statului in... infractiunile lui Sorin Blejnar si ale oamenilor din jurul lui.

3.1. Intr-un alt dosar, Blejnar (fost sef al ANAF!!!) a fost deja condamnat in prima instanta la cinci ani de inchisoare pentru evaziune fiscală cu produse petroliere şi constituirea unui grup infracţional organizat!

Sursa http://www.avertisment.net/sorin-blejnar-regina-gangsterilor-de-la-anaf/, aparuta ieri, 08.noiembrie.2016, il considera pe Sorin Blejnar "“Regina” gangsterilor de la ANAF" si afirma in plus urmatoarele:

"În ultimele săptămâni, principalele fire ale corupţiei şi contrabandei din vămile româneşti duc spre acest Sorin Blejnar. Conform încheierii judecătoreşti de arestare, ultimul şef al Direcţiei Judeţene de Accize şi Operaţiuni Vamale Prahova, Cornel Costea, arestat la propunerea DNA pentru luare de mită, a declarat procurorilor şi judecătorilor că cea mai mare parte a banilor (2/3) ajungea la preşedintele ANAF, Sorin Blejnar, prin directorul Direcţiei Regionale de Accize şi Operaţiuni Vamale Bucureşti, Paul Petrov, şi prin şeful Biroului verificări interne din Autoritatea Naţională a Vămilor, Ştefăniţă Prisăcaru.  Penultimul şef al Direcţiei Judeţene de Accize şi Operaţiuni Vamale Prahova, Diana Severin, a declarat că a fost atenţionată de directorul de cabinet Codruţ Marta să nu controleze o firmă (SC EUROIL SRL) care ar aparţine preşedintelui ANAF şi că acesta i-a transmis printr-un subaltern apropiat (şeful Biroului verificări interne din Autoritatea Naţională a Vămilor, Ştefăniţă Prisăcaru, care, în perioada 2008-2010, a fost reprezentantul Grupului parlamentar PDL din Senat în Consiliul Naţional de Integritate, organismul desemnat de Senat pentru a controla activitatea Agenţiei Naţionale de Integritate) că va fi schimbată din funcţie întrucât nu corespunde standardelor ANAF deoarece nu cotizează. Fosta şefă a Biroului Vamal Halmeu, Nicoleta Dobrescu, afirmă că a dat mita de 130.000 de euro unui membru important al staffului central al PDL, Eugen Petrescu, care a devenit un apropiat al preşedintelui ANAF în ultimii ani (prin directorul Direcţiei Regionale de Accize şi Operaţiuni Vamale Bucureşti, Paul Petrov, şi prin şeful Biroului verificări interne din Autoritatea Naţională a Vămilor, Ştefăniţă Prisăcaru) . Un fost şef al Biroului Vamal Moraviţa şi un poliţist arestat de la această vamă au declarat că “Regina” corupţiei în vămi este preşedintele ANAF, Sorin Blejnar. Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Vameşilor Pro Lex îl acuză pe preşedintele ANAF, Sorin Blejnar, că în cursul lunii august 2010, la doar şapte zile de la numire, l-a schimbat din funcţie pe şeful Biroului Vamal Siret, Tudor Ioan, după ce acesta a realizat o captură de 26.000 pachete de ţigări. Angajaţi de la ANAF îi acuză pe preşedintele Sorin Blejnar şi pe directorul de cabinet Codruţ Marta că ar proteja contrabanda cu motorină şi benzină, întrucât le-ar fi solicitat să nu se atingă de anumite firme care comercializează carburanţi, începând cu firma cu capital majoritar de stat SC OIL TERMINAL SA Constanţa (la care Codruţ Marta a fost desemnat membru în Consiliul de Administraţie de Ministerul Finanţelor) şi continuând cu firme private ca SC DUMIMAR SRL, SC ROMPET OIL TRADE SRL, SC DG PETROL SRL, SC ROMECO SRL, SC BGM PETROL SRL, SC GAVINI SRL, SC TEXAS GRUP OYL SRL, SC SEBASTIAN SRL, SC SEBASTIAN ENERGY SRL, SC COMPANIA SEBASTIAN SA, SC ASV AUTO SRL, SC DAIM SERV CONSTRUCT SRL, SC JETOIL SRL, SC EUROIL SRL, SC PETROTUR SRL, şi cu antrepozitul fiscal constituit pe vasul petrolier ATTILA pe Marea Neagră. Angajaţi de la ANAF îl acuză pe preşedintele Sorin Blejnar că ar proteja contrabanda cu legume, fructe şi cereale, cu concursul finului său Robert Rusu, şeful Gărzii Financiare din judeţul Ilfov. Un fost inspector fiscal de la ANAF, Emilian Ciucă, îl acuză pe preşedintele Sorin Blejnar că acesta l-a admonestat iar ulterior l-a dat afară din ANAF pentru că a efectuat un control la SC OMV Petrom SA, unde a constatat un prejudiciu de 5,5 milioane euro.

Numele preşedintelui ANAF apare în dosarul DNA privind returnarea fictivă de TVA în valoare de 60 milioane euro, în care au fost arestaţi doi directori de la UCM Reşiţa, directorul Direcţiei Domenii Portuare Constanţa şi afaceristul libanez Said Baaklini, cunoscut drept un apropiat al ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea. Numele lui Sorin Blejnar apare şi în dosarul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa nr. 949/P/2009, în care a fost citat şi audiat în calitate de făptuitor pentru implicare în contrabanda cu motorină. Numele lui Sorin Blejnar şi al directorului său de cabinet, Codruţ Marta, apar şi într-un dosar disjuns de Biroul DNA Satu Mare în august 2010 din dosarele privind contrabanda şi corupţia din Vama Halmeu ( nr. 63/P/2009 şi nr. 18/P/2010), care se află la structura centrală a DNA şi priveşte declaraţii fictive de tranzit şi de export de ţigări şi de produse petroliere în Ucraina via Constanţa – Halmeu.

Preşedintele ANAF a negat toate acuzaţiile, cu vehemenţă şi cu impertinenţă, susţinând că subalternii, liderii de sindicat, ziariştii şi politicienii care-l acuză de implicare în acte de corupţie şi de contrabandă ar bate câmpii."
!!!

Se pare ca o mare parte din "locurile de munca" au fost create de Blejnar. Se pare ca multe "firme" au fost create de Blejnar. Se pare ca o mare parte a "cresterii economice" infractionale romanesti i-o datoram lui... Blejnar!

Sursa citata mai afirma ca Sorin Blejnar a rezistat in functie la ANAF pentru ca a beneficiat de protectie politica:

"Sorin Blejnar a fost promovat în funcţii cheie la Bucureşti (comisar general adjunct al Gărzii Financiare, în aprilie 2005, şi preşedinte al ANAF, în ianuarie 2009) pe filiera PDL de tutorii săi politici de la Arad, faţă de care a manifestat anterior indulgenţă ca inspector fiscal şi comisar financiar: primarul PDL Gheorghe Falcă (finul preşedintelui Traian Băsescu), deputatul, iar ulterior senatorul Traian Igaş, actualmente ministrul Administraţiei şi Internelor (finul primarului Falcă) şi Gheorghe Seculici, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Arad, ex-vicepremier şi ministru al Economiei în primul guvern al Alianţei DA PNL-PD (socrul primarului Falcă şi liderul Cultului adventist de ziua a şaptea din România, ai cărui adepţi sunt şi Falcă şi Igaş).

În postura de preşedinte al ANAF, Sorin Blejnar a fost protejat de preşedintele Traian Băsescu, care i-a transmis fostului ministru al finanţelor Sebastian Vlădescu rugămintea: “Lasă-l, te rog, în pace pe Sorin!”. Sorin Blejnar a fost şi este protejat şi de primul-ministru Emil Boc, care a preferat să-l sacrifice pe ministrul Sebastian Vlădescu în urma unor divergenţe cu preşedintele ANAF, iar acum refuză să-l demită din funcţie. Sorin Blejnar a fost şi este protejat şi de ministrul Administraţiei şi Internelor, conjudeţeanul său Traian Igaş. Sorin Blejnar este protejat şi de şeful Comunităţii Naţionale de Informaţii, Daniel Moldoveanu, care este naşul său de cununie. Sorin Blejnar este protejat şi de primul adjunct al directorului Serviciului Român de Informaţii, generalul Florian Coldea, şeful de facto al acestei instituţii, care-i este conjudeţean (fiind originar din comuna Târnova, judeţul Arad) şi a fost propulsat în funcţie tot de primarul Falcă. Blejnar a lăsat chiar să se înţeleagă că ar fi ofiţer acoperit al SRI, cu gradul de colonel. În plus, Sorin Blejnar se laudă că ar fi prieten cu procurorul şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT), Codruţ Olaru, cu care are frecvent discuţii telefonice şi întâlniri amicale."
!!!

Sursa http://mariusmina.blogspot.ro/2011/09/devalizarea-statului-roman-prin-metoda.html vorbea inca din 07.Septembrie.2011 despre "Devalizarea Statului Roman prin metoda Blejnar" si descria:

a) Modul in care Blejnar instrumenta "taxa de protectie" in sectorul privat:

"Se ordona controlul Fiscului asupra unor firme cu profit considerabil , expertizele financiare 'demonstreaza" de fiecare data neregului in contabilitate si se intocmesc procese verbale . Firmele in cauza sunt obligate la plata unor sume imense plus penalizari. Patronii disperati intra in panica si apar ca prin minune agenti ai Fiscului sau Garzii Financiare care le ofera solutia salvatoare:" Nu va faceti probleme , am eu un avocat bun care a castigat toate procesele cu Fiscul pina acum, va costa o suta de mii de euro ( in numerar) plus o amenda de cateva mii pentru rezolvarea "amiabila" a conflictului". Prin intermediul Societatii Civile de Avocatura „Toma, Manolache si Asociatii”, victimele actioneaza in judecata ANAF -ul si castiga . Secretul consta in relatia de parteneriat pe care sotia sefului ANAF, Andreea Blejnar o are cu firma controlata de Ioana Toma, actionar majoritar in firma de avocatura specializata in procese cu Statul Roman."!

b) "Caracatita Garzii Financiare / Spaga pentru mentinerea posturilor si lucraturile pionilor blejnarieni"!

Mai multe detalii pe sursa citata.

Mafia din jurul lui Blejnar pare sa fie una dintre cele mai periculoase, in masura in care o gramada de persoane sunt implicate in diverse mari infractiuni economice si in masura ca oameni de incredere ai lui Blejnar au disparut!

3.2. Unul dintre ei este Codrut Marta, despre care se presupune ca a fost asasinat. Cum acest articol tinde sa devina excesiv de lung, citez despre Codrut Marta doar titlul de pe sursa http://jurnalul.ro/special-jurnalul/anchete/disparutul-codrut-marta-strivit-sub-averi-uriase-614541.html:

"Dispărutul Codruţ Marta, strivit sub averi uriaşe"!

Pentru mai multe detalii se poate consulta sursa citata.

3.3. Alt disparut de data foarte recenta (in timp real!) este Dan Stroe, despre care sursa http://www.evz.ro/inca-un-sef-din-anaf-din-dosarul-lui-sorin-blejnar-a-disparut.html afirma chiar azi, 09.Noiembrie.2016, ca este de negasit! In plus, sursa il descrie pe Dan Stroe astfel:

"Presa a scris despre Dan Stroe că a fost un caz de ”funcţionar atipic”. După ce toată viaţa a făcut afaceri de zeci de milioane de euro, în 2010 a renunţat brusc la activităţile din mediul privat, pentru a deveni angajat la stat pe un salariu lunar de câteva mii de lei. Presa centrală menționa că Dan Stroe a activat în mediul privat, fiind posesorul mai multor companii şi partener de afaceri cu unul dintre şefii cunoscutei firme abonate la bani publici, Luxten România. În plus, Dan Stroe a fost partener cu soţia unuia dintre acţionarii Luxten Lighting Company, Sanda Mihaela Rădulescu.";

"Directorul de achiziţii din ANAF, Dan Stroe, și apropiatul lui Sorin Blejnar care a pus la cale poate cea mai mare caracatiță financiară din ultimii 20 de ani, a fost cercetat și reținut pentru evaziune fiscală în 2013. Procurorii susțineau la momentul reținerii că Dan Stroe şi alte cinci persoane au făcut o evaziune fiscală de peste 40 de milioane de euro pe an. Stroe era cercetat în dosarul clanului Butoane, în care procurorii îl acuzau de complicitate la evaziune fiscală. La percheziţii, la domiciliul lui Dan Stroe s-au găsit 600.000 de euro.";

"Banii erau trecuți prin firme fantomă înregistrate pe numele unor cetățeni arabi".

La fel ca in celelalte cazuri, mai multe detalii pe sursa citata.

4. Concluzie? Vedeti, băi, Ciolos, Iohannis, PNL, USR, PSD, PMP, PRU, UDMR, justitie, procuratura, DNA, DIICOT, ANAF si asa mai departe, ce de bani de salarii au ajuns la marii infractori?

Tot mai vreti bani de "investitii"? Ca simplu cetatean, va inteleg perfect, dar tot nu va aprob, ci va dispretuiesc sincer. In mod normal si in absenta unei justitii mafiote, locul vostru ar fi dupa gratii pentru toate "investitiile" pe care le-ati aprobat de la inaltimea functiei, cu pretul distrugerii Romaniei si poporului roman. In plus, locul vostru ar fi dupa gratii pentru simplul motiv ca din punct de vedere legal s-a desfiintat pedeapsa cu moartea, tocmai in scopul favorizarii marilor infractori. Adevarul este ca sunteti o mafie politico-juridico-economico-financiara care urmareste devalizarea constanta a cetatenilor si imbogatirea personala a membrilor "organizatiei"!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu