marți, 22 noiembrie 2016

Orfelinatele (centre de asistenta sociala) transformate in centre de asistenta sexuala

Conform sursei http://www.mediafax.ro/social/ministrul-muncii-dragos-pislaru-am-avut-un-numar-semnificativ-de-suspiciuni-de-trafic-de-minori-in-orfelinate-15989078, cica ar exista suspiciunea ca minorii ar fi exploatati sexual in orfelinatele din Romania.

Suspiciunea (daca se mai poate numi asa) se bazeaza pe faptul ca in 2015 au fost traficati 316 minori (276 fete si 40 de baieti), iar pana la 01.iulie.2016 au fost exploatati sexual 149 minori din 410 minori traficati.

La nivel national s-au controlat 132 orfelinate si niste sefi ai acestor centre de plasament au fost trimisi in judecata.

Conform haosului specific unui stat mafiot totalitar, nu exista statistici oficiale care sa comunice cati inculpati sunt implicati in acest tip de infractiune si cate orfelinate explaoteaza sexual minori.

Dar, pentru o corecta informare, ca sa se stie ca minorii, majorii, in general simplii cetateni onesti nu au nicio sansa intr-o societate mafiota, infractionala si extrem de ticaloasa, aflam de pe sursa http://www.radiomedias.ro/doi-medieseni-retinuti-de-politisti-pentru-proxenetism/, din 18.noiembrie.2016, ca doi parinti isi exploatau sexual propriile fete, acum in varsta de 19 si 20 de ani.

Stirea respectiva este foarte sumara si are doar cateva randuri. Sursa stirii nu a avut curiozitatea sa afle sau macar sa intrebe de la ce varsta au fost exploatate sexual cele doua fete.

Dar de aici intelegem cu usurinta ca intr-o lume denaturata, degenerata si atroce (de exemplu in societatea romaneasca) nu conteaza absolut deloc pentru un copil (ajuns sau nu la varsta majoratului) daca traieste alaturi de parinti infractori, intr-un centru infractional de plasament sau inconjurat de infractori profesionisti care nu au alt gand decat sa-l transforme in sclav si sa-l calce in picioare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu