duminică, 6 noiembrie 2016

Romania lucrului "bine" facut: "investitii" intr-un pavaj din Herastrau

Mafia politico-economică liberală (axa Iohannis-Ciolos-PNL) incearcă disperată, invocand "investitiile" statului să impiedice majorările salariale propuse de PSD.

Alina Gorghiu, presedintele impus PNL, considera majorările salariale ca fiind "o crimă politică și un cinism fără margini" (sursa: http://www.agerpres.ro/politica/2016/11/01/gorghiu-despre-amendarea-oug-20-2016-stiind-ca-majorarile-salariale-nu-pot-fi-aplicate-mi-se-pare-o-crima-politica-13-29-05).

Madam Alina "Ciocul Mare" Gorghiu, la fel ca toti ceilalti lătrăi impotriva majorărilor salariale, ignoră in formă continuată crima politică si cinismul fără margini legate de "investitiile"statului, dintre care se disting imediat autostrăzile fictive si lucrările publice de calitate execrabilă ale autoritatilor locale.

Adică, in conceptia ticăloasă a nulitătilor liberal-tehnocrate, majorările salariale sunt o catastrofă pentru buget, dar "investitiile" statului nu!

In conceptia ticăloasă a nulitatilor liberal-tehnocrate, nu se pot arunca banii pe majorări salariale, ci numai pe "investitii"!

Oare ce au atat de special "investitiile" statului? Faptul că sunt inutile? Faptul că sunt supraevaluate? Faptul că sunt ineficiente? Faptul că sunt de calitate execrabilă (atunci cand din intamplare se finalizează)?

Dacă autostrăzile fictive de tip "Bechtel" sunt imposibil de fotografiat (din motive pur obiective), in schimb "investitiile" autoritătilor locale de calitate execrabilă (si "investitiile", si autoritătile) sunt usor de remarcat si fotografiat. Am pus constant pe blog, in masura posibilitatilor, mizerii edilitare realizate de autoritati in Bucuresti.

De exemplu, dupa cum se poate vedea in imaginile de mai jos, "calitatea" acestui pavaj din parcul Herăstrău mă copleseste!

Este absolut de inteles că aripa mafiot-"liberală" a esichierului politic romanesc ar vrea cetăteni cu salarii sinistre si cat mai multe "investitii" odioase de tipul celor din imaginile de mai jos.

Dar bine ar fi ca in Romania salarizarea să ajungă la un nivel decent, iar cetătenii să fie scutiti vesnic de astfel de "investitii".Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu