marți, 23 mai 2017

Incident in parcul Drumul Taberei

Podul suspendat din parcul Drumul Taberei, care ar fi fost mult mai util pentru pietoni intr-o intersectie aglomerata din Bucuresti, face victime pe banda rulanta. Azi, 23.Mai.2017, o fata de vreo 11 ani s-a dat cu rolele pe pod si a cazut, fiind suspecta de o fractura a mainii. Trei politisti locali erau in zona si au chemat o ambulanta care a venit destul de repede si a acordat asistenta medicala.

Este cel putin al treilea incident de acest tip pe care il vad in direct in acelasi loc (si nu ma duc prea des in acest parc). Exclusiv copiilor sau adolescentilor li se intampla asa ceva, pentru ca se dau pe pod cu rolele sau cu placa cu role, prind viteza, dupa care chiar la baza podului exista o zona denivelata, se schimba materialul de pe jos (de la traversele de pe pod la trotuarul rugos) si, in plus, trebuie facut un viraj si franat.

Cei cu varste mai mici nu realizeaza pericolele la care se expun in acel loc, nu stapanesc tehnica necesara si suporta consecintele. Multi copii si tineri din zilele noastre dau impresia ca nu au instinct de conservare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu