joi, 4 mai 2017

Protesteala

Traditionalii agitatori monarhisti incearca din nou sa creeze circ mediatic, inventand proteste ridicole si mimand grija pentru problemele natiei.

Un nou protest tip prosteala nocturna, pe scurt, o noua protesteala, a avut loc ieri, 03.Mai.2017, la Guvern.

Nu am inteles prea bine cum de stiu mijloacele de dezinformare in masa pe ce adresa de internet sa se uite cand e vorba de un protest zis spontan, pentru ca este practic imposibil sa gasesti intr-un mod natural o astfel de adresa intre milioanele sau miliardele de site-uri existente.

Dar "specialistii" mediatici in citarea surselor internet de manipulare in masa, prietene grupurilor de interese, nu au astfel de probleme, asa ca sursa (de exemplu) http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/grupul-coruptia-ucide-anunta-proteste-la-bucuresti-si-cluj-din-cauza-amendamentelor-psd-si-pmp-la-legea-gratierii.html a descoperit un "spontan" sau un grup de "spontani" care cica vor sa apere tara de hoti, hi, hi!

Cum pot sa am un minim de incredere in agentia internet de manipulare a opiniei publice, intitulata pompos si evident demagogic "Coruptia ucide" (sursa: https://www.facebook.com/events/1940610206215091/), cand articolul in care am semnalat anomalia crasa ca un loc in puscarie nou construit ar urma sa coste 140.000 de euro (cam cat vreo... 12 garsoniere in Bucuresti!) a ramas fara absolut niciun ecou?!?

Adica atunci cand ar trebui prevenite coruptia, delapidarea, achizitiile supraevaluate si furtul masiv de bani publici, natia intreaga (in frunte cu Presedintele si Prim Ministrul) doarme somnul cel de moarte, cum zice imnul. Dupa care, atunci cand infractiunile au fost deja comise si banii au fost furati masiv (108 miliarde de euro pana in 2015, conform surselor devenite clasice http://www.digi24.ro/special/campanii-digi24/romania-furata/bilant-romania-furata-ce-se-putea-face-cu-108-miliarde-de-dolari-436116 si http://www.digi24.ro/special/campanii-digi24/romania-furata/romania-furata-la-bilant-in-peste-25-de-ani-s-au-furat-108-miliarde-de-dolari-435853), se trezesc unii si mazgalesc pe internet "NU gratierii coruptilor".

Dupa care fraierii sunt invitati sa iasa noaptea in strada ca sa se certe cu... luna.

Bineinteles, autoritatile nu doresc nici macar sa legitimeze participantii la astfel de adunari neautorizate.

Bineinteles, autoritatile nu doresc sa cunoasca si sa dezvaluie identitatea "spontanilor" care organizeaza "spontan" adunari neautorizate pe adresa de internet https://www.facebook.com/events/1940610206215091/.

Pentru ca totul nu este decat circ politico-mediatic, iar orice iesire in strada la care lumea ar participa masiv (in urma unei erori nationale de tip decembrie 1989) s-ar termina, indiferent de motivul initial al "nemultumirii", cu o lovitura de stat monarhista.

Nu se arunca excesiv de multi bani publici pe trancaneala nesfarsita pe tema gratierii? Nu ne costa cam mult inutilii parlamentari? Bineinteles ca da. Chiar nu sunt necesare resurse umane si financiare in alte scopuri de real interes national? Foarte probabil, nu, in conditiile in care orice investitie a statului inseamna supraevaluare in scopul transferului masiv de bani publici in buzunare private privilegiate.

Monarhia este intr-o criza din ce in ce mai mare de timp. Evident ca este impopulara printre romani, dar nesimtirea si ticalosia celor dornici de revenire la monarhie pe orice cai nu cunoaste limite.

Asa ca politicienii vor tot inventa aberatii juridice ca sa aiba motiv sa se "autosesizeze" unii de la https://www.facebook.com/events/1940610206215091/ si sa invite aiurea lumea in strada.

Spor la protesteala tuturor manipulabililor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu