luni, 22 mai 2017

Profesorul Oprean, atacat din motive morale, nu materiale!

Profesorul Mircea Oprean a fost atacat de doi indivizi in curtea Institutului Politehnic Bucuresti (surse, de exemplu:
http://evz.ro/profesor-oprean-batut-taiat-ginerele-ceausescu.html;
http://www.romaniatv.net/informatii-ancheta-atacului-asupra-ginerelui-lui-nicolae-ceausescu-anchetatorii-au-cerc-suspecti_357306.html).

Conform surselor, profesorul Oprean nu a fost talharit, ci s-a dorit ori intimidarea, ori asasinarea sa (personal inclin pentru prima varianta).

Speculatiile despre mobilul acestui atac fac trimiteri catre declaratiile facute de Mircea in cadrul emisiunii "Sinteza zilei" din 30.Aprilie.2017, care se pot viziona pe sursa https://www.youtube.com/watch?v=E4X_KwSPon0 (in masura in care nu dispare de pe internet sau nu se modifica).

Presa romaneasca (in special anumite posturi tv) doresc sa induca ideea ca ar fi vorba de o razbunare a lui Basescu sau a anturajului acestuia, dupa ce Oprean l-a numit pe Basescu "omul securitatii" (sursa: https://www.antena3.ro/politica/basescu-reactie-furibunda-la-acuzatiile-ginerelui-lui-ceausescu-familia-lui-era-miezul-securitatii-411139.html).

Din punctul meu de vedere, cea mai importanta declaratie a lui Oprean nu il vizeaza pe Traian Basescu, ci este legata de "revolutia" din 1989.

Astfel, incepand cu minutul 1:03:25, Oprean a spus: "Revolutia a fost facuta de fortele exterioare."! Au nominalizati: rusi, americani, unguri.

Acest fapt este in concordanta cu faptul ca Nicolae Ceasusescu a vorbit exclusiv de lovitura de stat referindu-se la evenimentele din decembrie 1989. De exemplu, pe sursa https://ro.wikisource.org/wiki/Stenograma_procesului_Ceau%C5%9Fescu, Ceausescu spune:

"Nu recunosc pe nimeni și de aceea poporul luptă în țară pâna la eliminarea acestei bande de trădători de țară, care, în legătură cu străinătatea, au organizat lovitura de stat!";

"Răspund în fața Marii Adunări Naționale și a poporului, nu a celor care au organizat lovitura de stat cu ajutorul agenturilor străine.";

"Totul este minciună de la un capăt la altul, celor care au dat lovitura de stat, trăgând poporul, mergând până la distrugerea independenței României."!!!

"Cine a dat lovitura de stat poate să împuște pe oricine!".

Pe sursa https://www.stiri-extreme.ro/detalii-incredibile-cine-a-orchestrat-lovitura-de-stat-din-1989-si-distrugerea-romaniei/ este un material video, pe langa textul articolului, unde sunt nominalizate state care, conform sursei, organizeaza distrugerea si jefuirea Romaniei, conform imaginii prezentate mai jos.

 

Sau Romania nu mai poate de atata prosperitate, cu ai sai 40% cetateni saraci?

Revenind la profesorul Oprean, nu se stie ce a deranjat mai mult dintre declaratiile sale.

Singurul amanunt care exista dupa agresarea lui Oprean este ca s-a deschis o ancheta. Era mai tare sa aflam ca nu s-a deschis o ancheta. :) Dupa cum se desfasoara ancheta, oricum pare sa fie cam acelasi lucru: autori necunoscuti. Inca o data, infractorii si-au facut datoria fata de "patrie".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu