marți, 2 mai 2017

Manii romanesti traditionale in zilele libere: ţărâna

Daca spulberatorii banilor publici oripileaza fara rusine societatea romaneasca cu luxul desantat de la petreceri (de exemplu cu torturile multietajate de la nuntile rudelor de autoritati publice), romanilor de rand le este rezervata austeritatea specifica "rangului": fumul gratarelor si ţărâna.

In articolul precedent am vazut romanii afumati la propriu, in articolul prezent a venit randul ţărânei sa iasa la rampa. Urmare a vremii mai ploioase, de data asta este vorba de ţărâna... hidratata, adica de noroi.

Fenomenul poate fi "admirat" tot in parcul Izvor, in zona petrecerii organizate cu mult "profesionalism" de autoritatile sectorului 5.

Cu mult stoicism am dat o tura trei zile la rand pe acolo, adica inclusiv azi, 02.Mai 2017.

Duminica, 30.Aprilie.2017:
Luni, 01.Mai.2017:
Bonus: nu era voie cu sticle cu apa in aria rezervata gratarelor si spectacolului. De ce? Nu a explicat nimeni. Ca si la avion, se pare ca sticlele cu apa au devenit pericol social. Sau poate ca lumea trebuie obligata sa cumpere mizeriile carbogazoase scumpe ale comerciantilor.
Azi, marti, 02.Mai.2017, cam batea vantul printre spectatori!
Se pare ca exista o "admiratoare".

"Televizionistul" (cameramanul) se relaxa la o bere.In rest, noroi "festiv". Noroc ca azi era zi lucratoare si lumea mai avea si alte "trebi".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu