miercuri, 12 octombrie 2016

Romania lucrului "bine" facut. Autostrada "Bechtel".

Statul mafiot totalitar imbina armonios marile fraude cu albirea in justitie a marilor vinovati.

Autostrada "Bechtel" o fost odioasa si sinistra de la proiect, non executie si pana la disparitia contractului original. Ticalosii de la putere s-au dovedit mult prea presus de lege si si-au batut joc de prapaditii de contribuabili pana la capat, cu cinism si aroganta.

Conform sursei http://www.romanialibera.ro/special/dezvaluiri/socant--procurorii-au-pus-cruce-afacerii-bechtel--responsabili-au-ramas-nevinovatii-anonimi-430183,

"Finalul stupefiant al dosarului penal care ancheta disparița contractului Bechtel. Nu s-a găsit documentul furat și hoții rămân anonimi. Procurorii au închis cercetarea penală fără niciun vinovat"!!!

Contribuabilii au platit 1,4 miliarde de euro pentru ca sa NU se faca o autostrada, ci se ingrase niste buzunare private! Iata de ce taxele trebuie reduse drastic: pentru ca sunt folosite doar la furat, si inca intr-un mod barbar si grosolan, la vedere. Astia sunt derbedeii de la putere: cei care l-au mitraliat pe Ceasca mintind la televizor ca a furat un miliard de dolari si ca a omorat 60.000 de romani in decembrie 1989!

Oare care a fost spaga luata de romanii cu putere in pix care s-au ocupat de aceasta odiosenie "Bechtel"? Daca ne gandim doar la "clasicul" 10%, ar rezulta un "maruntis" de 140.000.000 de euro, dar astea sunt simple speculatii si sigur ca nu se bazeaza de dovezi directe, care la fel de sigur sunt imposibil de obtinut.

Dar modul hidos in care s-a clasat dosarul disparitiei contractului original, un document clasificat ca secret de stat (!), prin prescrierea faptelor, este o dovada indirecta.

Adica inteleg ca nu au fost prinsi hotii, dar secretele de stat ale Romaniei nu se tin intr-o arhiva securizata? Maine pot sa ma duc la aceasta arhiva si sa iau ce contracte secrete vreau si sa le pun pe internet? Ma cam indoiesc de acest fapt. Mi se pare logic ca aceasta arhiva sa aiba un responsabil, un arhivar si ceva paza. Poate ca ar trebui sa existe si ceva monitorizare video in incapere. Asta daca nu cumva statul mafiot totalitar vrea in mod deliberat sa distruga probele care i-ar incrimina si dovedi ticalosia! Deci nici acestia de la arhiva nu pot fi facuti responsabili de nimic? Nu le este imputabil faptul ca le-a fost sustras contractul de sub nas?

Oare secretele de stat ale Romaniei se tin intr-un singur exemplar? Daca este asa, atunci oare este normal ca sa nu se faca niste fotocopii pentru a fi consultate la nevoie in aceeasi arhiva secreta, astfel incat sub nicio forma sa nu ajunga cineva la contractul original?

Daca la arhiva secretelor de stat ale Romaniei se pot sustrage documente atat de usor si de perfect, fara ca autorii sa poata fi identificati, oare cum stau lucrurile la arhive mai banale, de exemplu de la judecatorii, ministere, primarii? Cred ca viata pregateste pentru o gramada de romani numeroase surprize hidoase in viitor!

Este Romania un stat de drept, daca nu ofera garantii si siguranta pentru buna pastrare a documentelor scrise? Raspuns corect: este un simplu stat de "drept", adica un stat de spaga.

Straniu este ca in general in Romania, cand se intampla o nefacuta, nu raspunde absolut nimeni! In firmele private patronul raspunde prin lege de orice; chiar si de greselile sau fraudele contabilului, chiar daca serviciile de contabilitate sunt externalizate! In schimb la stat nimeni nu are vreo responsabilitate anume. Statul, prin reprezentantii sai (care or fi acestia?) si-a batut joc de 1,4 miliarde de euro in afacerea cu autostrada fictiva "Bechtel". Raspunsul statului: "Si ce-i cu asta? Asta e, se mai intampla!".

In nesimtirea si ticalosia lor, toti acesti nimeni de la stat, care dau dovada de iresponsabilitate nelimitata si oficializata prin lege si prin modul de aplicare a legilor, vor si obtin salarii mari si pensii speciale! Pentru ce motiv? Pentru ca stiu sa acopere marii infractori?

Care este mesajul statului mafiot bine facut pentru cetatenii sai? Sa ne impacam cu ideea ca am fost furati cu toata nesimtirea si acoperirea legala pana la prescrierea faptelor? Pentru mine acestea sunt fapte grave de terorism economic aplicat pe intreaga populatie a Romaniei. Aceste fapte ar trebui incadrate si pedepsite de Codul Penal, iar prescrierea faptelor sa fie imposibila!

Cum raspund toate guvernele si parlamentele Romaniei care au existat din 2003 si pana in prezent pentru nerealizarea autostrazii si pentru aruncarea banilor in buzunarele firmei Bechtel? Element ajutator: Ceasca a fost mitraliat la Targoviste pentru un miliard de dolari furat doar in imaginatia călăilor!

Băi, astia cu salarii, indemnizatii si fonduri de protocol grase si pensii speciale, nu va gasiti nicio vina pentru gestionarea falimentara a afacerii autostrazii fictive "Bechtel"? Nu era mai bine pentru romani fara guvern si fara parlament in aceasta perioada? Romanii nu au nevoie nici de taxe si impozite aberante, nici de netrebnici la putere care sa-si bata joc de romani si de taxe in forma continuata. In mod aproape suspect, televiziunile nu au pus niciodata problema in acest mod!

Ce destepti erati voi, astia de la putere, cand taiati veniturile romanilor cu 25% pentru ca era "criza"! Si ce prosti pareati cand pierdeati 1,4 miliarde de euro pe o autostrada fictiva!

Chiar nu gasesc Ministerul Public si Ministerul Justitiei vinovati, sau nu vor sa gaseasca? Pierderea a 1,4 miliarde de dolari nu inseamna nici macar o grava neglijenta? Bine ca se umfla propaganda de stat in pene cu DNA si cu "buna" functionare a justitiei!

Statul mafiot totalitar a furat in mod flagrant de la romani 1,4 miliarde de euro in numele autostrazii fictive "Bechtel" si continua sa sfideze pe fata populatia. Parca ne spune: "Da, băi, cretinilor, v-am furat! Si ce-o sa ne faceti acum? Nimic? Pai, vedeti ca sunteti niste prosti?".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu