marți, 18 octombrie 2016

Romania lucrului "bine" facut: "inalt prea sfintitul" era de fapt inalt prea penalul

Spectacolul ticalosiei unor lideri ai Bisericii Ortodoxe Romane nu inceteaza sa ne frapeze.

A iesit din nou la rampa Teodosie Macedon Petrescu "Snagoveanul" "Tomitanul", actual arhiepiscop al Tomisului.

Despre acest "baiat" in varsta de 61 de ani s-a tot scris de naspa in presa de cel putin 7 ani, adica din 2009, de cand era urmarit penal pentru luare de mita si fals intelectual.

Ciudat, dar faptul ca era urmarit penal nu l-a descurajat pe inalt prea penalul, considerat apropiat al lui Adrian Nastase. Asa ca intre 2010 si 2016 (!), cu suspecta usurinta, clericul lu' Peste a fraudat statul cu 1.356.973 lei, bani europeni, platiti de APIA pentru simplul motiv ca Teodosie si alti inculpati (Stere Bica, Petrișor-Bogdan Malaxa, Gheorghe Nadoleanu și Ioan-Ciprian Cojocaro, mandatari ai Arhiepiscopiei Tomisului) au declarat in fals ca au „vii pe rod cu struguri pentru vin”/„vii pe rod cu struguri nobili pentru vin”.

Asa ca APIA l-a crezut pe "sfant" pe cuvant timp de 7 ani, fara sa-l verifice, burdusindu-l cu bani!!!

Destul de stranie nepasarea de la APIA!

Tot in acest an, 2016, s-a descoperit ca "sfantul" Teodosie Petrescu a aspirat si la titlul de inalt prea spagar, primind o spaga de 500 de euro pentru ca un nene sa devina salariatul unei parohii.

Foarte dragut din partea surselor ca il tot sfintesc (fara ghilimele) pe inalt prea penalul, care probabil ca inca e extrem de fericit din cauza bucuriei cauzate de prezumtia de nevinovatie.

Interesant cum acest șnapan nesatul, doctor (hm!) in teologie din 1999, profesor universitar (oau!) din 2002, decorat in decembrie 2002 cu "Steaua Romaniei in Grad de Cavaler" (valeu!), membru corespondent al "Academiei Oamenilor de Stiinta" din 2003 (ce mai oameni de "stiinta"!), beneficiar intre1992-1993 al unei burse de studii la Universitatea din Birmingham, cu salariul platit din bani publici (meserie te halesc!) s-a pretat la asa ceva, la cele de mai sus si la altele anterioare, deși cica are la Nazarcea o ferma de 170 de hectare (1,7 kilometri patrati; sa zicem un patrat de 1,3 km x 1,3 km!), indiferent daca ferma are sau nu podgorii pe ea!!!

Pai daca un "inalt prea sfintit" al BOR e atat de penal, oare cum or fi simplii "prea sfintiti" sau recent "sfintitii" sau intamplator "sfintitii"? Si turmele de cretinei se duc sa pupe moaste la fel de "sfinte" pentru ca asa invata de la escrocii in haine bisericesti de lux!

A se vedea imagini cu toalele de lux desantat ale lui Teodosie Macedon Petrescu "Snagoveanul" "Tomitanul" pe sursa https://www.google.ro/search?q=Arhiepiscopul+Tomisului&biw=1366&bih=620&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjcqJzm2eTPAhWGFJoKHUfMDKIQsAQIVA.

Ne mai miram ca demola Ceasca bisericile ortodoxe! Pacat ca nu a fost lasat sa-si desavarseasca opera pana la capat, poate eram scutiti acum de aceste SRL-uri ale BOR si de Tomitanul lu' Peste...

Ca un alt fapt divers al inalt prea prostiei umane actuale, cica acest "sfant" a "sfintit" peste "530 de școli, licee și alte instituții, iar aproximativ 100 de școli au primit protectori sfinți ai Bisericii Ortodoxe" (sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Teodosie_Petrescu)! Pe bune? Cred ca se vede cat de ridicol a devenit invatamantul romanesc postdecembrist de cand e protejat de "sfinti" de teapa lui Teodosie!

Cand o sa renunte prostovanul de popor roman la aceste primitive si idioate ritualuri mediumnice, platite, culmea, din bani publici?

Incercati sa va sfintiti, bai, legumelor, prin adevar, asa cum scrie si se cere in Biblie, nu va mai uitati ca prostii numai in gura gunoaielor de popi infractori! Asta daca nu cumva sunteti si voi la fel ca ei...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu