sâmbătă, 22 octombrie 2016

Romania lucrului prea "bine" facut sau Romania atroce

Ce mai face romanul cand se veseleste? Nu prea bine, ba chiar incearca sa acopere un spectru cat mai larg al nefacutelor si inimaginabilelor, dupa cum se va vedea in continuare.

1. Combaterea saraciei se face mai nou in Romania prin combaterea saracilor. Doi oameni ai strazii au fost stropiti cu benzina si incendiati de un autor inca necunoscut la Galati (sursa: http://www.mediafax.ro/social/doi-oameni-ai-strazii-incendiati-in-galati-dosar-penal-pentru-tentativa-de-omor-deschis-de-procurori-15841824)!

2. O femeie de 63 de ani si-a ucis fiul de 41 de ani si l-a ingropat in gradina (sursa: http://stirileprotv.ro/stiri/socant/barbatul-din-ploiesti-ucis-de-propria-mama-si-ingropat-in-curte-urma-sa-se-casatoreasca-eu-te-am-facut-eu-te-omor.html). Cica femeia risca pana la 25 de ani de inchisoare. Dar mai exact, femeia risca intre 15 si 25 de ani de inchisoare. Dupa care se pot aplica diverse reduceri, de exemplu are peste 60 de ani, deci poate executa numai o treime din pedeapsa. Sau poate ca nu suporta detentia...

3. Un fel de reciproca a cazului de mai sus: o batrana de 79 de ani a fost batuta si violata de fiul de 40 de ani (sursa: http://www.vremeanoua.ro/mama-violata-de-propriul-fiu-dracu%E2%80%99-sa-l-ia-de-magar)!

In ce tara sinistra am ajuns sa traim! Cica pedeapsa prevazuta este inchisoarea intre 5 si 12 ani. Dar cati ani se vor executa efectiv?

4. Un posibil raspuns la intrebarea de mai sus o aflam in cazul de mai jos:

"Unul dintre cei mai SADICI şi PERICULOŞI INTERLOPI a fost ELIBERAT în mare SECRET, deşi mai avea de ISPĂŞIT 8 ani de ÎNCHISOARE"!

Conform sursei citate, http://www.evz.ro/ce-a-facut-cel-mai-sadic-interlop-dupa-a-fost-eliberat-in-secret-cu-opt-ani-mai-devreme-din-puscarie.html, Mircea Băluş a facut doar 1 an din cei 9 ani la care a fost condamnat, fiind eliberat conditionat.

5. In aceste conditii, e clar ca orice "bun crestin" potential dereglat sub o forma sau alta este invitat sa comita fapte odioase si sinistre impotriva legii. Iar amatorii sunt destui.

Dincolo de gogosile inscrise in bataie de joc in Constitutia Romaniei, Drepturile Omului, tratatele Uniunii Europene si altor acte de tip abureala juridica in masa, puterea discretionara a unora si saracia discretionara a altora denota fara dubii o societate sclavagista, in care cei saraci sunt bataia de joc a celor puternici.

Singurul principiu calauzitor al sclavilor este supravietuirea cu orice pret si in orice conditii atat timp cat este posibil, oricat de mizerabila ar parea o astfel de viata intr-o lume normala.

Singurul principiu calauzitor al celor puternici (stapanilor de sclavi) este sa-si bata joc de sclavi cat mai mult timp cu putinta si in modalitatile cele mai josnice si mai degradante.

Morala si moralitatea nu mai exista nici la stapanii de sclavi, nici la sclavi, deci imoralitatea a cuprins societatea in intregul ei. Iar cazul urmator ilustreaza perfect aceasta situatie.

Un astfel de proprietar de sclavi, Emanoil Petrea, fost lucrator lucrator la SPP (!) si actual lucrator la Romania TV (!) pana la retinerea sa, racola, printre altele, minore cu varste cuprinse intre 13 si 16 ani, pe care le folosea in interes sexual personal sau le pasa altor barbati. Actele sexuale erau filmate (e clar ca omul avea competente in domeniu, prin prisma CV-ului!), iar aceste materiale au ajuns in chip de probe in posesia procurorilor DIICOT.

Victimele erau de o saracie lucie si primeau intre 20 si 50 de lei pentru serviciile oferite. Pentru comparatie, alocatia actuala lunara oferita de stat pentru copiii intre 2 si 18 ani este 84 de lei, adica e si alocatia un fel de prostitutie sociala!

Din cate am vazut, niciuna dintre victime nu pare sa fi fost fortata sa intretina relatii sexuale, nu s-a facut uz de violenta, deci totul s-a intamplat cu acordul victimelor.

Practic, doar legea interzice sexul cu minore, dar minorele (ale nimanui?) nu aveau nimic impotriva atat timp cat in acest fel faceau si ele rost de ceva bani! Se pot numi aceste victime persoane libere? Ar fi facut aceste victime ceea ce faceau daca aveau un trai decent si o viata normala?

In concluzie, asta e lumea in care traim! E plina presa de grozavii pe care am ajuns sa le privim ca pe ceva normal! Chiar este normal?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu