marți, 11 octombrie 2016

PNL, in criza de oameni credibili, crede ca va castiga alegerile cu "fata de la pagina 5"

Se pregateste o noua catastrofa electorala pentru PNL. Pe buna dreptate, din moment ce canditatii din PNL pentru alegerile parlamentare sunt total lipsiti de credibilitate: ori sunt niste anonimi, ori mai bine ar fi ramas in anonimat.

Despre programele, ideile si solutiile partidelor la probleme, ce ar mai fi de zis? Doar la PCR am vazut un program coerent pe termen lung, cu directii si termene clare. "Specialistii" postdecembristi au fost buni doar la dezindustrializare, la implementarea infractionalitatii globale si la saracirea populatiei, chiar daca aceste "realizari" nu erau prinse in niciun program politic!

In criza de personal calificat sa castige alegerile, manata in acelasi timp de ideea ca la fraierii cu drept si chef de vot nu conteaza un program de guvernare, ci doar figurile care mint si ranjesc ipocrit pe "sticla", Alina Gorghiu face noi propunei jalnice, din categoria Marian Munteanu: incearca sa le convinga pe Denise Rifai si Simona Gherghe sa candideze pe listele PNL (sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-21341475-alina-gorghiu-invita-denise-rifai-simona-gherghe-candideze-listele-pnl-face-figura-frumoasa.htm).

"Interesanta" mutare pe esichierul politic (cum spune cliseul)... Deci PNL vrea sa se impuna si sa legifereze sau sa guverneze cu doua persoane din spatiul mediatic care se bucura de o oarecare notorietate. Atat doar, ca Denise Rifai si Simona Gherghe sunt doua persoane care imbina armonios jurnalismul de gafa cu jurnalismul de barfa.

Nu putem sa ne imaginam ca Denise Rifai si Simona Gherghe au viziuni politice si programe de dezvoltare economico-sociala personale fara sa ne bufneasca rasul. :))

Cum a spus deja Victor Ponta cu alta ocazie, Alina Gorghiu nu pierde nicio oportunitate atunci ca e vorba de dat autogoluri propriului partid.

Se stie ca dupa ce a cazut candidatura lui Marian Munteanu pentru postul de primar al Bucurestiului au urmat alte propuneri la fel de "teribile" pana la esecul final total al PNL in capitala.

Asa ca dupa Denise Rifai si Simona Gherghe asteptam, firesc, ca PNL (prin Alina Gorghiu) sa faca propuneri de candidati dintre fetele de la pagina 5, care se bucura de o mare notorietate in randul violatorilor. Doar se stie ca violatorul neprins este negustor cinstit, deci are drept de vot si orice vot conteaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu