luni, 31 octombrie 2016

Monumentul dedicat victimelor de la Colectiv este inghesuit intr-un spatiu restrans, greu de remarcat si deja in mizerie

Cenzura de pe sursele de stiri nu a permis informarea corecta si prezentarea obiectiva a locului unde a fost amplasat monumentul dedicat victimelor de la Colectiv si a altor probleme legate de monument.

Asa ca, pentru o corecta informare, in calitate de sursa total independenta si fara restrictii de opinie, fac eu acest lucru.

Locul unde a fost amplasat monumentul este impropriu: este inghesuit, mizerabil si greu de remarcat chiar de la o mica distanta, fiind mascat de o vegetatie cu aspect destul de salbatic si neingrijit.

In fotografia de mai jos se vede Piata Bucur (a nu se confunda cu piata Bucur Obor!) de langa locul tragediei din Colectiv. Aici a fost amplasat monumentul dedicat victimelor incendiului. Ghici, unde? Nu ar fi trebuit sa fie deja remarcat?


Monumentul in sine, sculptura, are un aspect rezonabil din punct de vedere tenhic, dar ii lipseste ceea ce vedem la toate monumentele: un soclu care sa il inalte si sa ii sublinieze caracterul monumental! Comparati cu soclurile busturilor din parcuri!


Baza monumentului, facuta din scandura comuna lacuita, ii confera un caracter improvizat si impropriu, fara legatura si armonie cu partea superioara. Mi se pare o dovada de prost gust, dar fiecare cu gusturile lui.Mizeria si chiar noroiul de langa monument mi se par evidente.


Monumentul mi se pare inghesuit si amplasat fortat in acest loc. Am fost aici ieri, 30.Octombrie.2016, cred ca pe la orele 12:30 si am stat doar 5-10 minute. In pozele prezentate aici se vad deja doua persoane care fac poteca prin noroiul de langa monument!


Locul in sine este, la fel de evident, neingrijit! Atat poate statul roman.


Sursa http://www.click.ro/news/national/monument-forma-de-inger-pentru-victimele-tragediei-din-colectiv are o fotografie cat de cat obiectiva legata de amplasarea monumentului; celelalte surse s-au ferit de cadre largi care sa includa baza monumentului. In schimb sursele de dezinformare in masa si de manipulare in masa nu s-au ferit sa bage in cadru odioasa si sinistra Casa Regala, care, fara urma de bun simt, s-a dorit marea beneficiara de pe urma victimelor de la Colectiv si a dezvelirii monumentului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu