vineri, 21 octombrie 2016

Vin vremuri din ce in ce mai grele pentru omenire: cea mai hidoasa campanie pentru alegerile prezidentiale din SUA

Ca niciodata, campania ocazionata de alegerile prezidentiale din SUA se dovedeste a fi extrem de odioasa si de sinistra. Cei doi candidati sunt slab pregatiti, stau extrem de prost la capitolele moralitate si credibilitate si, cel mai probabil, sunt jucariile grupurilor de interese ale oligarhiei economico-finaciare americane.

La fel ca in campaniile dambovitene, cei doi candidati s-au intrecut in a nu promite nimic, in demagogie si in ridicole atacuri la persoana.

Dezbaterile sunt in stilul circului politic televizat de la noi. Americanii sunt invitati sa voteze asa zisul rau cel mai mic.

Cu putin inaintea scrutinului de la 08.Noiembrie.2016 au aparut acuzatii de natura sexuala impotriva lui Trump, pentru presupuse fapte intamplate cu mai bine de 10 ani in urma.

Probabil pentru ca sa se contrabalanseze situatia si sa nu existe un candidat cu avans prea credibil, Madonna a facut o oferta de tip mita sexuala in masa pentru cei care o vor vota pe Clinton. Nu detaliez acest penibil subiect care pare sa fi fost servit in mod deliberat pentru o presa mondiala total lipsita de bun simt si de subiecte in interesul cetatenilor.

Faptul ca SUA este o tara debusolata in ciuda puterii militare, economice si financiare rezulta fara dubii din reactia publicului care a auzit oferta "electorala" a Madonnei: s-a ras in loc sa se huiduie.

Greu de crezut ca va urma ceva bun pentru americani sau pentru omenire dupa atata mitocanie si neseriozitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu