marți, 25 octombrie 2016

Romania lucrului "bine" facut: maruntis

1. Populatia este expusa la gaze cancerigene! Macar acum stim si noi de ce face lumea cancer pulmonar! Nu e tutunul cauza, asa cum isi imagineaza fanaticii legii antifumat! Sunt altele mult mai toxice decat fumatul, dar nimeni cu functie si putere nu le baga in seama si nu ia masuri!

Sursa de inspiratie: http://www.mediafax.ro/social/proiect-al-universitatii-babes-bolyai-de-reducere-a-expunerii-populatiei-la-un-gaz-radioactiv-care-produce-cancer-si-pneumonie-15841580.

2. Pentru sanatatea lor, politistii fac miscare cel putin 30 de minute pe zi. De pilda, joaca ping-pong in timpul serviciului.

Sursa de inspiratie: http://www.mediafax.ro/social/politisti-filmati-in-timp-ce-jucau-tenis-de-masa-video-15841040.

3. Infractorii sunt plini de drepturi. De pilda, inalt prea penalul Teodosie a vrut sa fie scutit de ochii presei si politistii l-au ajutat sa-si atinga scopul!

Sursa de inspiratie: http://www.mediafax.ro/social/ancheta-la-ipj-constanta-dupa-ce-doi-politisti-l-au-lasat-pe-ips-teodosie-sa-foloseasca-o-alta-intrare-15840258.

4. Leafa barosana la stat si spagi pe masura!!!

Daniel Diaconescu, seful Directiei Antifrauda din ANAF (SEFUL DIRECTIEI ANTIFRAUDA DIN ANAF! SEFUL DIRECTIEI ANTIFRAUDA DIN ANAF! SEFUL DIRECTIEI ANTIFRAUDA DIN ANAF! SEFUL DIRECTIEI ANTIFRAUDA DIN ANAF!) si-a dat demisia! Adica Acesta conducea antifrauda!

Mariana Vizoli, secretar de stat în Ministerul Finantelor, si-a dat demisia!

Cele doua persoane au fost puse sub control judiciar pentru contributia de valoare inestimabila (sau extrem de greu de cuantificat) la evaziunea fiscala din dosarul Murfatlar!

Prejudiciul estimat in acest dosar este de circa 133.000.000 milioane de euro, semn ca Ministerul Finantelor reprezinta o concurenta serioasa pentru infractorii din ANRP, de care nu am mai auzit nimic de multa vreme.

Si-au mai dat concursul la aceste fraude fiscale alti trei fosti directori ANAF!!!

Din nou simt nevoia sa ma iau la intrebari. Cine se ocupa de rectutarea astora? Cine promoveaza marii infractori in cadreul statului mafiot totalitar roman? Care e politica de personal in cadrul statului mafiot totalitar roman? Ce competente se cer la angajare?

Cel mai probabil, angajatul la stat trebuie sa fie de o imoralitate ireprosabila, sa aiba rude de acelasi calibru, sa fie un bun mare spagar (probabil si un mare magar) si sa cunoasca foarte bine drepturile infractorului (amanarea la nesfarsit a dosarului, vicii de procedura, fuga in tari in care cu care Romania nu are acorduri de extradare si proceduri pentru executarea minimala si formala a pedepsei).

Sursa de inspiratie: http://www.mediafax.ro/social/secretarul-de-stat-din-ministerul-finantelor-mariana-vizoli-si-seful-antifrauda-din-anaf-au-demisionat-pe-fondul-controlului-judiciar-impus-de-dna-15839882.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu