marți, 28 februarie 2017

Accident pe linia autobuzului 226

Unii soferi ai RATB au probleme grave in ceea ce priveste sofatul.

Conduita ostila si agresiva a unora fac ca accidentele sa fie doar o problema de timp. In conditiile de trafic aglomerat din Bucuresti multi si-au facut obiceiul sa se bage si sa nu-i lase pe altii sa se bage, sa stea mereu lipiti de masina din fata.

Ieri, 27.Februarie.2017, sotia mea a fost parte a unui astfel de accident. Era intr-un autobuz care nu circula cu mare viteza. Cu toate acestea, la un moment dat soferul a pus o frana extrem de brusca. Frana nu a fost suficient de eficienta pentru ca tot a intrat intr-o masina mica. In schimb frana a fost atat de puternica incat multi pasageri care erau in picioare nu s-au mai putut tine de bare si au cazut unii peste altii.

Conform celor povestite de sotie, s-a lasat cu victime, adica erau cativa oameni cu capetele sparte, cu rani deschise si cu sange curgand. Unii oameni nu puteau sa se ridice de pe jos. Cei care erau mai putin grav accidentati l-au umplut de injuraturi pe sofer.

Accidentul nu a aparut la stiri, probabil pentru ca nu a murit nimeni.

Poate ca regia de transport ar trebui sa verifice modul in care conducatori mijloacelor de transport in comun isi fac meseria. Si sa-i invete sa faca distinctia intre oameni si saci de cartofi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu