duminică, 5 februarie 2017

Doua tabere in strada in aceste momente!

Romania este in ceata la propriu si la figurat.

Pe langa ceata care se instaleaza in Bucuresti in seara zilei de azi, 05.Februarie.2017, societatea romaneasca este mai tulbure ca niciodata.

La Cotroceni are loc un alt protest spontan impotriva lui Klaus Iohannis. In paralel, in Piata Victoriei protestatarii doresc rasturnarea ordinii constitutionale cerand demisia guvernului legitim.

Mici amorse ale violentei au avut loc in ambele locatii.

Klaus Iohannis refuza sa joace rolul de mediator, dar nici tabara PSD nu incearca sa ceara multimii de la Cotroceni sa se retraga de acolo.

Conditiile meteo sunt mai favorabile ca niciodata provocarilor si violentelor. Partide adverse si fals adverse sau servicii secrete straine care doresc cu orice pret destabilizarea si escaladarea violentelor au un moment extrem de favorabil.

De ce nu ies liderii politici sa ceara cetatenilor sa plece acasa?

De ce simplii cetateni, daca sunt de buna credinta, au mania protestelor nocturne (din acest motiv, din start contra oricarui dialog social cu liderii politici), favorizand din start pe cei care au interessa escaladeze violenta?

Multi dintre cei din strada spun "Suntem pasnici.".

Poate ca unii dintre ei sunt. Dar daca altii au scopuri violente, atunci cum se pot feri de violenta cei pasnici? Cum poate un cetatean obisnuit sa evita sa devina victima unui agitator profesionist, atrenat si echipat pentru diversiuni?

Chiar nu a invatat nimeni nimic din lectia "terorismului" fara teroristi din decembrie 1989? Sau din lectia violentelor mai recente din Ucraina?

Politicienii isi fac in general jocurile lor de putere, in care simplii cetateni pot deveni victime colaterale fara nicio problema.

De ce accepta simplii cetateni sa fie in strada masa de manevra a politicienilor?

Recomand din nou, pentru binele celor de buna credinta, sa se fereasca sa stea in strada in aceste momente.

Orice problema se poate rezolva la lumina zilei, noaptea poate aduce numai probleme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu