joi, 16 februarie 2017

Mijloacele de (dez)informare in masa fac reclama miscarii legionare!

A. Digi24 promoveaza miscarea legionara desi acest lucru este impotriva legii. Faptul s-a produs sub pretextul realizarii unui "reportaj special „Din interior” despre cele mai pătimaşe grupuri naţionaliste din România" (sursa: http://www.digi24.ro/emisiuni/din-interior/dininterior-cruciada-antitehnologie-a-nationalistilor-romani-668662).

Sursa a batut campii cu gratie si realizatorii acestei porcarii ar trebui sa intre sub incidenta legii.

Numai ca, surpriza! Asa cum apartenentii la miscarea legionara raspandesc ideile lor ticaloase fara sa fie deranjati de lege, tot asa, nici postul Digi24 nu este luat la intrebari de catre institutiile statului pentru incalcarea legii.

Numarand in prezent cateva sute de adepti (poate rudele, urmasii si prietenii celor din perioada interbelica), miscarea legionara actuala este definita voit confuz si contradictoriu in articolul de pe Digi24.

Astfel, la un moment dat este scris ca ideologia miscarii legionare avea un caracter "naţionalist, mistic religios, violent anticomunist şi antisemit", dupa care este scris că "nu e vorba de, aşa cum majoritatea populaţiei crede, de o ideologie extremistă, antisemită, rasistă.".

In masura in care extremismul este definit prin actiuni violente si din moment ce miscarea legionara din Romania a recurs la crime si asasinate politice, atunci majoritatea populatiei nu crede, ci este convinsa ca miscarea legionara are o ideologie extremistă, antisemită, rasistă.

Contrar celor scrise pe sursa citata, miscarea legionara are un caracter fals salvationist si extrem de fals mesianic. Pentru cei care nu cunosc si nici nu inteleg gandirea crestina, Isus nu a indemnat niciodata lumea sa comita omoruri, iar intre cele 10 porunci din Biblie este scris "Sa nu ucizi".

De unde si pana unde pretentia acestor nulitati legionare ca ar avea vreo legatura cu crestinismul promovat de Biblie si cu Isus (Mesia)?

Pentru cei carora le place credinta, in Biblie este scris:

[Matei 7.15.]
"Păziţi-vă de proroci mincinoşi. Ei vin la voi îmbrăcaţi în haine de oi, dar pe dinăuntru sunt nişte lupi răpitori.".

Evident ca nimeni nu poate pretinde ca vine de la Isus, pentru ca apoi sa propage crima si asasinatul politic in numele "credintei". Dar la cati prosti contine poporul roman si Piata Victoriei, sigur ca orice este posibil.

[Matei 24.11.]
"Se vor scula mulţi proroci mincinoşi şi vor înşela pe mulţi.".

Evident, in zilele noastre, minciuna si inselatoria sunt la ordinea zilei.

[Matei 24.24.]
"Căci se vor scula hristoşi mincinoşi şi proroci mincinoşi, vor face semne mari şi minuni, până acolo încât să înşele, dacă va fi cu putinţă, chiar şi pe cei aleşi.".

Evident, propaganda televizata are exact rolul de a promova hristoşi mincinoşi şi proroci mincinoşi.

Numai ca tot Isus ne spune:

[Matei 24.26.]
"Deci, dacă vă vor zice: ‘Iată-L în pustie’, să nu vă duceţi acolo! ‘Iată-L în odăiţe ascunse’, să nu credeţi.".

[Matei 7.16.]
"Îi veţi cunoaşte după roadele lor. Culeg oamenii struguri din spini sau smochine din mărăcini?".

Din moment ce roadele legionarilor au fost crima si asasinatul politic, cum mai poate crede cineva ca legionarii pot vorbi in numele lui Isus sau in numele crestinismului?

Dar toate aceste evidente nu-l impiedica pe Şerban Suru, sef si imbarligator sef al miscarii legionare actuale sa faca declaratii pentru care ar trebui sa fie arestat imediat.

1. In primul rand, Şerban Suru afirma ca nu crede ca a existat Holocaustul! Din cate stiu eu, conform Art. 6 al legii 107/2006,

"Negarea în public a Holocaustului ori a efectelor acestuia constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani şi interzicerea unor drepturi."!

Dar Şerban Suru invoca in mod convenabil o falsa premonitie pentru a-si justifica opinia ca nu a existat Holocaustul. Daca si justitia s-ar intemeia pe false premonitii, atunci sigur ca nicio crima nu ar mai trebui pedepsita.

2. In al doilea rand, Şerban Suru indeamna la incalcarea legii:

"Vezi că o lege este nedreaptă şi îţi încalcă morala ta creştină, ai datoria ta, ca creştin să lupţi împotriva ei. Şi, într-un final, dacă n-ai încotro, o-ncalci!".

3. In al treilea rand, Şerban Suru promoveaza, ajutat de postul Digi24, idei, concepţii si doctrine fasciste si legionare, care se pedepsesc cu închisoarea de la 3 luni la 3 ani şi cu interzicerea unor drepturi. Nu dau citate pentru ca nu doresc sa fac indirect propaganda miscarii legionare.

Pentru mine cele trei situatii prezentate mai sus sunt suficiente ca sa deduc ca legea nu este egala pentru toti. Este clar ca Şerban Suru este protejatul faradelegii si al institutiilor statului care ar trebui sa vegheze la respectarea legii.

Şerban Suru chiar se lauda cu imunitatea lui in fata legislatiei romanesti in vigoare in aceasta perioada:

"După cum vedeţi, legea există de peste un an de zile, iar noi suntem aici vii, prezenţi, în uniformă legionară, facem activitate legioanră, facem propagandă legionară şi n-am păţit până în momentul de faţă absolut nimic şi vă garantez că nici nu vom păţi."!!!

Poate exista mai multa sfidare pe fata?

B. In alta ordine de idei, pe langa surse media de audienta nationala, miscarea legionara este sustinunta discret si de BOR. Desi miscarea legionara nu a fost sustinuta oficial de BOR (ce ti-e si cu ipocrizia!), sursa http://www.digi24.ro/emisiuni/din-interior/dininterior-cruciada-antitehnologie-a-nationalistilor-romani-668662 ne informeaza ca "ierarhii ortodocşi au fost atraşi de mesajul creştin al legionarilor".

Probabil ca ierarhii ortodocşi au fost atraşi mai ales de omorurile "creştine" comise de legionari!

Tot sursa citata ne mai informeaza ca Mănăstirea Petru Vodă din judeţul Neamţ a devenit mai cunoscuta "după ce au fost făcute publice filmări în care măicuţele îi cântau fostului stareţ Iustin Pârvu imnul „Sfântă tinereţe legionară""!!!

Altfel, sigur ca BOR nu face politica nici macar atunci cand se implica in campanii electorale.

De asemenea, BOR nu face politica nici atunci cand un preot face propaganda legionara:

"Pr. Hariton Negrea, stareţ al mănăstirii Petru Vodă: Mişcarea Legionară, de la începuturile ei, a avut la bază dragostea de Dumnezeu, dragostea de Biserică, dragostea faţă de români."!

Fiind vorba de inceputuri, sa vedem cu exemple concrete ce inseamna pentru un reprezentant al BOR dragostea de Dumnezeu, dragostea de Biserică si dragostea faţă de români in viziunea miscarii legionare (reprezentata de succesiv de Legiunea Arhanghelului Mihail, Mișcarea Legionară sau Garda de Fier) conform sursei https://ro.wikipedia.org/wiki/Mi%C8%99carea_Legionar%C4%83:

1. Asasinarea lui Mihai Stelescu pentru critici la adresa lui Codreanu.

Conform sursei, "În 1936 un grup de zece legionari, studenți în teologie, au pătruns în spitalul în care era internat și l-au împușcat pe Stelescu în patul de spital, după care i-au ciopârțit cadavrul cu topoarele, dansând în jur și cantând psalmi pentru odihna celui ucis. Grupul criminali trimiși de „Căpitan” să-l pedepsească pe disident a primit porecla „Decemviri” („zece bărbați”)."!!!

2. Masacrul de la Jilava si asasinarea lui Virgil Madgearu si Nicolae Iorga.

"În noaptea de 26-27 noiembrie 1940 un detașament al „poliției legionare” a declanșat Masacrul de la Jilava, în care 64 de generali, politicieni, fruntași ai parlamentarismului și ai politicii române sunt asasinați în timp ce se aflau în stare de arest preventiv la închisoarea Jilava. A doua zi, Traian Boeru cu o echipă de legionari i-au ridicat de la domiciliile lor pe economistul Virgil Madgearu (vezi Asasinarea lui Virgil Madgearu) și pe istoricul Nicolae Iorga și i-au asasinat."!!!

3. Cultul morții.

In timp ce Biblia ne indeamna la fapte bune pentru a mosteni viata vesnica, legionarii "crestini" propaga cultul mortii! Ideologia legionara cuprinde, inca de la inceputuri, urmatoarele aberatii flagrante:

"Țelul final nu este viața.";
"Legionarul iubește moartea"!!!

Mai poate crede cineva in aceste conditii ca legionarii iubesc pe Dumnezeu si pe români? Poate doar satanistul ortodox Hariton Negrea.

Altfel, probabil ca legionarii simt ceva dragoste pentru popii din BOR care sunt mai pe fata sau mai acoperiti membri ai miscarii legionare.

O legatura intre monarhie, miscarea legionara si protestele din Piata Victoriei nu este niciodata intamplatoare.

De asemenea, nici injuraturile pe care au inceput monarhistii anonimi sa mi le arunce pe blog nu sunt intamplatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu