marți, 7 februarie 2017

Fabrica de mituri false "Digi24": "antreprenor" in aer liber si "protestatar"

Postul Digi24, campion in aceste zile al manipularii in privinta protestelor si a incercarii de a scoate lumea masiv in strada, a inventat mitul "protestatarului" pentru totdeauna, al "antreprenorului-protestatar".

Acest "baiat" este dat de propaganda drept pilda de simt civic, un exemplu pentru toti tinerii care ar trebui sa stea doar in strada pentru distractia politicienilor si sa nu le pese de propriile probleme de zi cu zi. Din punctul meu de vedere acest individ destul de acoperit (din cauza vremii mai friguroase), este un aparator al anarhiei.

Interesant, dar Politia si Jandarmeria nu l-au legitimat pe "baiat" si nu au considerat ilegala instalarea acestuia cu troace in acel loc public numit Piata Victoriei. Inspectia muncii considera legal acest mod de a munci?

Ma intreb, daca eu ma duc spontan in Piata Victoriei, cu masuta sau fara, cu telefon mobil sau fara, cu laser sau fara, dar, in loc sa cer demisia guvernului, cer pasnic taxele care mi s-au furat in ultimii 27 de ani, voi fi la fel de ignorat de autoritatile de forta?
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu