vineri, 10 februarie 2017

Protest "spontan" organizat de televiziuni

Sub pretextul organizarii "spontane" pe retelele de socializare, televiziunile scot lumea in strada si intretin protestele din strada.

De fapt televiziunile doar afirma ca lumea se organizeaza pe retelele de socializare, fara sa se mentioneze adrese concrete pentru o informare corecta. Personal nu am intrat pe vreo retea de socializare ca sa ma informez despre proteste pentru ca nu cunosc o adresa de internet pe tema. Sau gasesc pe orice cont de Faceook informatii despre proteste? Stiu sigur ca nu este asa.

In conditiile in care nu sunt mentionate adrese internet unde lumea este chemata la proteste, rezulta ca lumea poate veni in strada doar pentru ca televiziunile afirma ca vor avea loc noi proteste!

De exemplu, unele televiziuni spun ca duminica, 12.Februarie.2017, va avea loc la Bucuresti un protest cu 1.000.000 de persoane.

Ce nevoie mai este de vreo retea de socializare, cand de fapt protestele sunt anuntate la televiziuni cu audienta nationala?

Oare vin aceste persoane la protest pentru ca este anuntat pe vreo retea de socializarea sau pentru ca au aflat de protest de la televizor?

Cat de "spontan" este un protest caruia i se face reclama la pe posturi de televiziune cu audienta nationala?

Mai poate fi spontan un protest intens mediatizat la televizor, cu cateva zile inainte sa aiba loc?

Surse care vorbesc de protestul mentionat:

1. http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/protest-peste-1-milion-de-oameni-sunt-asteptati-duminica-in-piata-victoriei-666989

"Peste un milion de oameni sunt așteptați, duminică, la manifestația antiguvernamentală din Piața Victoriei.".

2. https://www.antena3.ro/politica/se-anunta-un-protest-record-in-weekend-in-piata-victoriei-399262.html

Sursa anunță un miting-record la sfarsitul de saptamana, cu multi oameni veniti din diverse zone ale țării, actiunea fiind preluata de presa internațională.

3. http://stiri.tvr.ro/protestele-au-continuat-in-piata-victoriei-si-dupa-demisia-ministrului-justitiei--pentru-a-zecea-seara-consecutiv_814263.html

"Oamenii spun că se pregătesc pentru un protest de amlpoare [corect: "amploare"], duminică.".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu