sâmbătă, 4 februarie 2017

Romanii lui Iohannis sunt in strada! O afirma chiar presedintele. Nimic mai adevarat!

Presedintele Iohannis si-a dat arama pe fata cu ocazia declaratiilor facute recent in Malta:

"Trebuie să admit chiar dacă îmi e foarte greu că situația e foarte complicată. Românii mei sunt în stradă. Am încredere în ei."

(sursa: https://www.dcnews.ro/iohannis-la-consiliul-european-romanii-mei-sunt-in-strada_531508.html).

Paia asa mai vii de acasa, dom' prezident. Ca si dupa incendiul de la Colectiv, romanii tai fac circul din strada. Romanii tai fac justitie in strada, trimitandu-l pe Liviu Dragnea la puscarie desi justitia inca nu s-a pronuntat. Romanii tai destabilizeaza tara si democratia, in numele... democratiei.

Rahatii care au pierdut alegerile pentru ca nu aveau nimic bun de oferit societatii (PNL-ul lui Iohannis si USR-ul penalului Nicusor Dan) si-au trimis agitatorii in strada in toata tara. Spre norocul lor, de data asta si-au gasit niste sute de mii de idioti utili, care sa puna botul la prosteala cu ordonantele, uitand in mod uimitor ticalosiile de pe vremea "crizei" facute de PDL-istii care s-au ascuns mai intai in PNL dupa fustele lui Gorghiu si acum cer "dreptate" prin Turcan.

Nu este uimitor ca austeritatea nu a scos lumea in strada? Sau ca marile hotii transpartinice nu au scos lumea in strada?

Brusc si incredibil, niste ordonante care au suficienta justificare juridica sunt mai odioase si mai sinistre in ochii "societatii civile" decat, de exemplu, actualul Cod Penal, impus de guvernul Boc prin asumarea raspunderii guvernamentale (sursa: http://www.tribuna.ro/stiri/in-tara-si-in-lume/boc-si-a-asumat-r-aspunderea-pe-coduri-in-numele-guvernului-37833.html, din 22.iunie.2009).

Atat doar, ca impotriva actualului Cod Penal au fost pronuntate "peste 50 de Decizii ale Curţii Constituţionale care vizează diverse articole din Cod" (sursa: http://www.evz.ro/parlamentul-a-blocat-peste-50-de-decizii-ccr-privind-codul-penal.html)!!!

Noroc ca romanii lui Iohannis sunt in strada ca sa apere "democratia" si sa incerce sa darame guvernul legitim ca sa poata fi instalat un nou guvern al lui Iohannis.

Dupa aceea ce urmeaza? Milioanele de votanti ai PSD-ului vor iesi in strada ca sa darame guvernul lui Iohannis? Se vor incaiera romani cu romani si cel mai puternic va avea dreptate?

Dincolo de prosteala cu ordonantele, oare ce vor romanii lui Iohannis? Mai exact, ce vor agitatorii care au puterea in strada, nu masa de manevra care-si imagineaza ca face "dreptate"?

Agitatorii care controleaza strada doresc dictatura lui Iohannis sau revenirea la monarhie?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu