marți, 7 februarie 2017

"Tineri" la proteste

Imi place cum se spune obsesiv pe de o parte ca tinerii sunt in strada, iar pe de alta parte sunt intrebati despre revendicari oameni mai putin tineri. Sigur ca oamenii de orice varsta au dreptul de a protesta. Probabil ca in momentul in care am pozat ecranul televizorului s-a intamplat sa fie intervievati oameni mai in varsta.

Interesant ca omul din imaginea de mai jos apare pe alt canal cu doua poze mai sus (in stanga fotografiei)!
Cetateanul de mai jos si-a exprimat nemultumirea ca nimeni nu protesteaza pentru taierea ilegala a padurilor. I s-a luat repede "maul".
Nenea de mai jos nu parea sa aiba vreo legatura cu vreo ordonanta a guvernului.
In imaginea cea mai lunga din poza de mai jos se vede stegarul lu' Peste, Cezar Avramuta, cel care are maniile steagului urias si a cataratului in locuri cu maxima vizibilitate. Am incercat sa-i aflu varsta de pe internet, dar nu am reusit. In schimb am aflat din ultima stire despre el de pe internet ca s-ar putea sa aiba probleme psihice, fiind internat in 2015 la spitalul "Alexandru Obregia" (sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20233512-barbat-din-bucuresti-internat-spitalul-obregia-dupa-amenintat-arunca-casa-radio.htm). Cezar Avramuta poate fi revazut cu steaguri monarhiste in protestele monarhiste din 2012 pe sursele https://lmar2010.blogspot.ro/2012/01/protestul.html si https://lmar2010.blogspot.ro/2012/01/protestul-manipularea-si-diversiunea.html). Cei din strada carora le place informarea corecta pot consulta si sursa https://lmar2010.blogspot.ro/2014/01/cezar-avramuta-monarhistul-uselist.html. Utile pentru a se revedea atmosfera protestelor de atunci si eventualele similitudini cu protestele actuale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu