sâmbătă, 18 februarie 2017

Faradelegea romaneasca postdecembrista pe cele mai inalte culmi de "civilizatie" si progres

Romania postdecembirsta a devenit un stat mafiot totalitar, o mafie militarist-interlopa care are ca unic scop sclavizarea (inrobirea) si jefuirea constanta a simplilor cetateni.

Romania de dupa Revolutia Infractorilor este dominata de coruptie generalizata si de inginerii juridice facute in scopul favorizarii infractiunilor si infractorilor.

A fost adus din nou in actualitate clanul Cârpaci. Conform ultimelor surse (de exemplu, sursa: http://www.mediafax.ro/social/mega-dosar-pe-retrocedarile-din-timisoara-nicolae-robu-fostul-primar-ciuhandu-si-un-viceprimar-audiati-la-dna-prejudiciul-estimat-la-40-de-milioane-de-euro-16164138), se vorbeste despre aproape 1.000 de imobile retrocedate ilegal si de un prejudiciu de doar 40.000.000 de euro (adica de circa 40.000 de euro/ per imobil retrocedat ilegal).

Desi sursa citata vorbeste despre un nou mega dosar care zguduie coruptia generalizata din societatea romaneasca, activitatile clanului Cârpaci puteau fi "admirate", de exemplu, si in anul 2008, iar activitatea "imobiliara" a clanului a inceput din anul 1996, conform atestarii documentare!

Proctic, imediat dupa ce a intrat în vigoare Legea 112/1995 referitoare la retrocedarea imobilelor confiscate abuziv de catre regimul comunis, clanul Carpaci s-a pus pe treaba infratit cu autoritatile competente.

Parcurgand sursele pe tema imobilelor retrocedate clanului Cârpaci se poate constata crima perfect organizata de catre statul mafiot totalitar si ticalosia globala in care sunt implicate armate de infractori din randul autoritatilor infratite cu simple persoane fizice.

Despre ce stat de drept si despre ce lupta impotriva coruptiei se mai poate vorbi in Romania, in conditiile in care la Timisoara un clan de romi ajunge sa primeasca 967 de cladiri de la statul roman, majoritatea in centrul vechi al orasului mentionat?

O aritmetica simpla ne arata ca timp de 20 de ani statul a "retrocedat" unui clan de romi circa 1.000 de imobile (inclusiv spitale!), adica vreo 50 de imobile pe an, adica un imobil pe saptamana!

O adevarata industrie a retrocedarilor!

Cum se putea intampla asa ceva fara indiferenta tuturor institutiilor statului?

Angajati ai statului care s-au implicat in ilegalitati sau nu s-au implicat in dovedirea de ilegalitati sunt:

1. Autoritatile locale (primari si fucntionari din primaria imisoara);
2. Politisti;
3. Procurori;
4. Judecatori;
5. Functionari SRI, DNA, DIICOT sau ai oricaror alte structuri care puteau combate fenomenul retrocedarilor ilegale.

Angajati din sectorul privat sau cu meserii liberale suspecti de activitati ilegale in domeniul retrocedarilor:

6. Avocati;
7. Notari;
8. Functionari de la oficiul de cadastru, intabulare, carte funciara.

Beneficiari ai retrocedarilor:

9. Clanurile de romi.

CE POATE FACE UN SIMPLU PROPRIETAR CAND ARE IN FATA SI IMPOTRIVA LUI TOATE ACESTE CATEGORII DE PERSOANE CARE VOR SA-L DISTRUGA SAU NU LE PASA CA ESTE DISTRUS?

Lupta unui simplu cetatean este inegala si total disporportionata.Simplul cetatean nu are nicio sansa in fata tsunami-ului infractional!

Iata cum era descris inca din 2008 mecanismul "retrocedarilor" pe sursa http://jurnalul.ro/special-jurnalul/timisoara-de-vanzare-117952.html, care titra "Timişoara, de vânzare!":

"Cu procuri, certificate de proprietate, sentinţe judecătoreşti, extrase de cadastru şi multe alte acte, perfect măsluite, se vând terenuri şi case de sute de mii de euro. Falsificatorii au complici la Primărie şi la Cadastru. Aceştia îi ajută să vândă proprietăţi care nu le aparţin. Parchetul se arată neputincios. Poliţia ridică din umeri."!

"Reţelele româneşti de falsificatori nu pot supravieţui fără protecţia şi ajutorul unor funcţionari publici."!

Sursa descrie un exemplu concret al unui om care dorea sa cumpere un teren pe care i se cerusera 600.000 de euro. Mecanismul falsului cuprinde doua parti.

Partea I. Actele de la Oficiul de Cadastru Agricol şi Organizarea Teritoriului Agricol (OCAOTA) Timiş. Pornindu-se de la ordinul de restituire 2447 din 2005, s-a constatat ca toate actele proprietarului erau in regula: actul de proprietate, procura de la notariat, actele de la cadastru si intabulare, facturi, planuri de situatie si de incadrare in zona.

Partea a II-a. Actele de la Primăria Timişoara. pornindu-se de la acelasi ordin de restituire 2457 din 2005, cumparatorul a constatat ca la Primăria Timişoara ordinul de restituire respectiv nu facea referire la terenul din registrele OCAOTA, ci la un imobil cu o valoare nesemnificativa!

Urmarea acestei situatii: nimeni nu a raspuns in fata legii pentru aceasta ticalosie evidenta!

Poate fi numit stat de drept un stat in care autoritatile nu au o evidenta corecta a proprietatilor cetatenilor si unde falsurile referitoare la proprietati se pot realiza cu atata usurinta?

Exista o mafie a inregistrarii voit defectuoase a proprietatilor cetatenilor si o mafie a utilizarii ilegale a datelor personale pe care statul nu doreste sub nicio forma sa o distruga. Datele personale ale cetatenilor au ajuns pe mana clanurilor mafiote privilegiate, care se folosesc de acestea in scopuri evidente de jaf.

Statul detine monopolul unor informatii personale confidentiale, iar functionarii care au acces la aceste date se folosesc de ele in scopul imbogatirii ilicite.

Conform sursei http://www.flux24.ro/clanul-de-romi-carpaci-aparat-de-generali-si-de-serviciile-secrete/, din 18.Septembrie.2016, dupa ce titreaza "Clanul de romi Cârpaci, apărat de generali şi de serviciile secrete", mentioneaza ca:

"Generalul apărător Generalul Florin Sandu, fostul şef al Poliţiei Române, în perioada 2001-2003 şi secretar de stat în Minsterul de Interne între 2003-2006, este avocatul clanului."!!!

"Fără concursul procurorilor, judecătorilor şi a poliţiştilor locali, clanul Cârpaci nu ar fi reuşit să dobândească o asemenea avere."!

Dupa cum se prezinta tabloul infractional, mai toate autoritatile timisorene au pus umarul la realizarea infractiunilor clanului Carpaci.

INTREBARI.

Cine, din cadrul statului roman, vrea si poate dovedi ticalosiile tuturor autoritatilor timisorene in domeniul retrocedarilor cu dedicatie?

Ce procent de persoane timisorene (sau timisene) cu functie in stat va putea fi inculpat dintre suspecti sau banuiti, pentru infractiuni in domeniul retrocedarilor cu dedicatie?

Ce procent dintre persoane timisorene (sau timisene) cu functie in stat inculpate va ajunge sa fie condamnat pentru infractiuni in domeniul retrocedarilor cu dedicatie?

Ce procent din prejudiciul creat de retrocedarile cu dedicatie de la Timisoara va fi recuperat?

Ce masuri a luat sau va lua de urgenta statul roman pentru securizarea proprietatilor private ale cetatenilor romani?

Ce masuri a luat sau va lua de urgenta statul roman pentru ca sa nu mai fie posibile falsuri evidente si diferente intre inscrisuri oficiale, asa cum a fost cazul la OCAOTA Timiş si la Primăria Timişoara?

Ce masuri a luat sau va lua de urgenta statul roman pentru ca sa existe raspundere individuala directa si bine precizata atunci cand se realizeaza falsuri evidente si diferente intre inscrisuri oficiale, asa cum a fost cazul la OCAOTA Timiş si la Primăria Timişoara?

"Protestatarii" din Piata Victoriei spuneau ca au iesit in strada pentru ca nu vor sa fie furati. Se pare ca nu vor sa fie furati exclusiv de guvernul Grindeanu si de PSD. Altfel, cu clanul Cârpaci (timp de 20 de ani!), la fel ca si in alte cazuri de hotie flagranta, "tinerii" "frumosi", "liberi" si bine dezinformati pe retelele de socializare nu au avut nico problema!

Cu atat mai mult, "revolutionarii" timisoreni nu au avut nicio problema cu clanul Cârpaci si nu au iesit niciodata in strada timp de 20 de ani impotriva acestora si protectorilor acestora!!!

Altfel, traiasca circul politico-mediatic cu romanii lui Iohannis din strada.

Viva la revolución!

In traducere libera, "Traiasca Revolutia Infractorilor din decembrie 1989!".

De parca infractorii romani postdecembristi au nevoie de urari ca sa traiasca bine... :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu