vineri, 3 februarie 2017

Manipularea si prostia din strada aduc Romania in pragul unei alte mari sinucideri nationale

Oamenii de buna credinta sunt indemnati sub toate formele (direct, discret sau subliminal) sa iasa in strada. Chipurile, pentru a manifesta impotriva a doua ordonante, pentru justitie, pentru dreptate, impotriva penalilor.

Chiar daca majoritatea celor din strada este de buna credinta, cei multi din strada tot fac jocul unor forte destabilizatoare angrenate in lupta pentru putere.

Daca naivitatea celor de buna credinta din strada nu inceteaza, atunci Romania se afla in pragul unei alte sinucideri nationale, dupa modelul 1989.

Democratia romaneasca, indiferent de limitele ei, a adus la putere PSD + ALDE prin vot liber exprimat.

In mod absolut surprinzator, conform unanimitatii mijloacelor de dezinformare in masa, de la posturi de televiziune, la ziare quality si de circ, vocea cea mai "autorizata" a societatii romanesti si detinatoare a monopolului "adevarului" convenabil fortelor destabilizatoare este... Tudor Chirila. Nu Dragnea, nu Grindeanu, nu Iohannis, nu Turcan, nu Dan, nimeni altcineva. Tudor Chirila este peste tot cu "mesajul" lui, publicul tinta fiind intreg poporul roman.

Iata o lista scurta a surselor internet care preiau "mesajul" lui Tudor Chirila de pe sursa https://www.facebook.com/TudorChirilaOfficial/?ref=page_internal&hc_ref=PAGES_TIMELINE&fref=nf si il distribuie cu falsa seriozitate in chip de adevar imuabil:

1. https://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/tudor-chirila--ne-aflam-in-cel-mai-grav-moment-de-dupa--89--acest-guvern-legitim-trebuie-sa-inteleaga-ca-democratia-inseamna-sa-guvernezi-pentru-toata-lumea-439822?c=q2561

2. http://www.stiripesurse.ro/tudor-chirila-da-mesajul-cheie-al-protestelor-nu-trebuie-sa-demisioneze-ci-sa-abroge-video_1177292.html

3. https://www.dcnews.ro/chirila-guvernul-o-opera-iune-de-comando-care-are-un-singur-scop_531204.html

4. http://www.stirilekanald.ro/tudor-chirila--se-aude-ca-grindeanu-ar-demisiona_77102.html

5. http://ziare.www.ro/tudor-chirila-mai-devreme-sau-mai-tarziu-toata-lumea-va-realiza-ca-acest-guvern-are-un-singur-scop-sa-i-salveze-pe-penali-merg-iar-in-piata-victoriei.html

6. http://www.evz.ro/tudor-chirila-anunta-un-scenariu-halucinant.html

7. http://m.wowbiz.ro/article/206751

8. http://adevarul.ro/entertainment/celebritati/tudor-chirila-mai-devreme-mai-tarziu-lumea-realiza-guvern-singur-scop-sa-i-salveze-penali-merg-piata-victoriei-1_5891c8f55ab6550cb80228e6/index.html

9. http://romani-buni.info/2017/02/tudor-chirila-mai-devreme-sau-mai-tirziu-toata-lumea-va-realiza-mizeria-si-ticalosia-cu-care-aceasta-sleahta-de-hoti-a-operat-mai-devreme-sau-mai-tarziu-lumea-va-intelege-ca-ne-aflam-in-cel/

10. http://www.businessmagazin.ro/actualitate/tudor-chirila-mai-devreme-sau-mai-tirziu-toata-lumea-va-realiza-mizeria-si-ticalosia-cu-care-aceasta-sleahta-de-hoti-a-operat-16145406

11. http://www.alternativenews.ro/2017/02/tudor-chirila-mai-devreme-mai-tarziu-toata-lumea-va-realiza-ca-acest-guvern-are-un-singur-scop.html

12. http://www.gandul.info/magazin/reactia-lui-tudor-chirila-dupa-ce-sute-de-mii-de-romani-au-iesit-in-strada-este-singurul-lucru-pe-care-pot-sa-l-mai-fac-16145443

13. http://www.avantaje.ro/articol/mesajul-impresionant-al-lui-tudor-chirila-dupa-protestele-din-capitala-ne-aflam-cel-mai-grav-moment-de-dupa-89

14. http://www.europafm.ro/mesajele-vedetelor-fata-de-adoptarea-ordonantei-de-modificare-a-codului-penal/

15. http://muntenia-news.ro/lifestyle/mesajul-dur-al-lui-tudor-chirila-romania-a-fost-vanduta-de-ce-iese-actorul-din-nou-la-proteste/

16. http://www.b1.ro/stiri/eveniment/scopul-acestei-sleahte-de-hoti-este-sa-i-salveze-pe-penali-tudor-chirila-mai-devreme-sau-mai-tarziu-toata-lumea-va-realiza-ca-ne-aflam-in-cel-mai-grav-moment-de-dupa-89-175629.html

Pentru o corecta informare si pentru o baza de analiza, iata "mesajul" lui Tudor Chirila, cel cu mare credibilitate si priza la public din moment ce detine blogul numarul 1 in Romania (tudorchirila.blogspot.com) conform clasamentului de pe sursa http://www.zelist.ro/bloguri.html:

"Mai devreme sau mai tîrziu TOATĂ lumea va realiza mizeria şi ticăloşia cu care această şleahtă de hoţi a operat. Mai devreme sau mai târziu toată lumea va realiza că acest guvern este doar o operaţiune de comando care are un singur scop: să-i salveze pe penali (deşi penali a ajuns un cuvânt prea blând) Mai devreme sau mai târziu lumea va înţelege că ne aflăm în cel mai grav moment de după 89.".

In mod evident, vazand amploarea pe care o au protestele in Bucuresti si in toata tara, lumea a pus botul la teza scaparii penalilor, in frunte cu "penalul" Liuviu Dragnea.

Numai ca, daca citim Constitutia Romaniei si avem respect fata de lege si normalitate, vedem ca acolo este scris, printre altele (surse: http://www.cdep.ro/pls/dic/site.page?den=act2_1&par1=2#t2c1s0sba21 si http://www.cdep.ro/pls/dic/site.page?den=act2_1&par1=2#t2c2s0sba24):

"Accesul liber la justiţie    ARTICOLUL 21
(1) Orice persoană se poate adresa justiţiei pentru apărarea drepturilor, a libertăţilor şi a intereselor sale legitime.

(2) Nici o lege nu poate îngrădi exercitarea acestui drept.

(3) Părţile au dreptul la un proces echitabil şi la soluţionarea cauzelor într-un termen rezonabil."
;

"Dreptul la apărare    ARTICOLUL 24
(1) Dreptul la apărare este garantat."
.

Pornind de aici, sa-i dam cuvantul lui Liviu Dragnea (preluat de pe sursa http://www.mediafax.ro/social/video-liviu-dragnea-o-asemenea-masinarie-de-dezinformare-eu-am-mai-vazut-la-revolutie-si-dupa-klaus-iohannis-este-autorul-moral-al-violentelor-de-aseara-16147168), in numele procesului "echitabil", al soluţionării cauzei sale într-un termen "rezonabil" si al dreptului "garantat" la apărare:

"A doua acţiune este contestaţie la executare adresată Tribunalului Bucureşti pentru că, avocaţii spun, studiind Codul penal şi de procedură penală care nu este deloc ambiguu, practic eu nu am hotărârea de condamnare. Hotărârea de condamnare a unui cetăţean român trebuie să conţină trei elemente - partea introductivă, dispozitivul (acel anunţ) şi expunerea care cuprinde de fapt toată motivarea. Eu, după aproape 10 luni de zile, nu am această motivare - asta înseamnă că hotărârea nu este completă";

"(...) motivarea este obligaţie legală (...) şi trebuie dată la toate hotărârile în 30 de zile. Au trecut aproape 10 luni. Trebuie semnată şi asumată şi compusă de către toţi membrii completului''!!!

"Doamna fostă preşedintă a Curţii Supreme Livia Stanciu, la două luni după ce a fost adoptată această sentinţă, s-a pensionat şi a mers la Curtea Constituţională. Exista o prevedere legală care e şi acuma în vigoare care spunea că orice judecător care iese din sistem are obligaţia să-şi încheie toate motivările. Nu s-a întâmplat la această oră, nu mai poate semna această motivare"!

In urma celor declarate de Liviu Dragnea, rezulta ca penalitatea lui Dragnea este serios zdruncinata. Toata scamatoria cu "salvarea penalilor" si cu nelegitimitatea lui Liviu Dragnea cel condamnat definitiv in instanta sunt doar batai de joc, din moment ca lui Liviu Dragnea i-au fost incalcate drepturile prevazute de lege!

Stie strada ca Liviu Dragnea este considerat "penal" desi au trecut 10 luni de la sentinta si inca nu a primit motivarea sentintei in termenul prevazut de lege, de 30 de zile?

Stie strada ca incalcarea legii in ceea ce-l priveste pe Liviu Dragnea a fost facuta de nimeni alta decat Livia Stanciu, pe atunci presedinta Curtii Supreme?!? Asa "functioneaza" justitia in Romania! Deranjeaza asta pe cineva?

Stie strada ca Liviu Dragnea nu poate ataca la CEDO sentinta prin care a fost condamnat pentru ca nu are motivarea sentintei, desi primirea motivarii este, chipurile, obligatorie prin lege?

CONCLUZII:

1. Cei care merg in strada stiind toate aceste lucruri sunt extrem de ticalosi, in frunte cu Klaus Iohannis;

2. Cei care merg in strada nestiind aceste lucruri sunt doar dobitoci.

3. Cei care "protesteaza" in strada fac in mod direct jocul adversarilor politici ai lui Liviu Dragnea. In plus, pot face indirect jocul unor adversari ai Romaniei. Adica isi pot bate joc de ei insisi.

"Multumiri" anticipate in eventualitatea producerii unei alte sinucideri nationale, dupa modelul 1989! Asta e viata, putem fi si mai saraci si mai prosti decat atat!

Nu iesiti in strada sa protestati daca sunteti doar exaltati, prosti si doar pentru ca aveti aceste drepturi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu