miercuri, 8 februarie 2017

Deturnarea protestului pas cu pas!

Ieri, 07.Februarie.2017, butonand posturile de stiri ca sa vad daca apar mesaje monarhiste, am avut norocul sa surprind un alt moment semnificativ cu monarhistii infiltrati la proteste, foarte util celor care vor dovezi de manipulare, de lovitura de stat si de reinstaurare a monarhiei.

Momentul s-a petrecut in cadrul emisiunii "Sinteza Zilei", pe la orele de emisie 22:21 - 22:22, cand Mircea Badea era reporterul postului de televiziune Antena 3 si relata de la protestul dela Cotroceni.

Pozele au fost preluate de pe filmul video postat pe sursa https://www.youtube.com/watch?v=gXRCWQ1k3ko.

Acelasi film probabil ca este inclus in inregistrarea din 07.Februarie.2017 a emisiunii mentionate pe site-ul Antena 3, pe sursa https://www.antena3.ro/inregistrari/sinteza-zilei-cu-mihai-gadea-45.html. Dar, desi am dat toate permisiunile tuturor legaturilor (link-uri) site-ului Antena 3 de pe internet, nu am reusit sa vizualizez inregistrarea emisiunii respective.

De aceea, am cautat alternative pe internet ale inregistrarii respective si am gasit filmul de pe youtube.

In primele trei imagini preluate de pe filmul postat pe sursa https://www.youtube.com/watch?v=gXRCWQ1k3ko se vede afisul pe care scrie "revenire la monarhie constitutionala" (!!!); in a patra imagine este surprins momentul cand panoul cu "revendicarea" este intors pe dos, dupa care, in ultimele doua imagini vadem ca este scris "presedintele tuturor romanilor"!

Iata o frumoasa si reusita manipulare, fara legatura cu PSD, cu Iohannis si cu ordinea constitutionala actuala, dar pornind de la un "protest" facut la una dintre cele doua tabere politice! Iata dovada ca orice protest poate ascunde o lovitura de stat!


 


Invit pe cei care doresc o informare corecta sa vizioneze cat mai repede momentul respectiv pe sursa mentionata, pentru ca filmul de pe internet poate disparea sau se poate modifica. Orele de emisie 22:21 si 22:22 se vad in dreapta jos pe imagine, sub logo-ul Antenei 3.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu