miercuri, 8 februarie 2017

Strada vrea sa inlocuiasca guvernul legitim cu balbaitul Nicușor Dan si cu adormitul Mihai Goţiu?!

Distractiva mai este"dreptatea" romanilor lui Iohannis!

Distractiva mai este "opozitia" din Parlament! Cu atat mai mult cu cat "distractia" vine de la "politicieni" care ne "amenintau" pe la televizor cu un altfel de politica!

Ce usor este sa bati campii la televizor, creduli sa fie!

Cu vorbele e foarte usor in Romania, dar cu faptele este mai greu.

Pe scurt, presedintele USR, Nicușor Dan, este ametit si balbait, iar vicepresedintele Senatului, Mihai Goţiu, (tot de la USR) este de-a dreptul adormit in Parlament!!!

Balbaitul Nicușor Dan si adormitul Mihai Goţiu pot fi "admirati" in ipostazele respective pe sursele video https://www.youtube.com/watch?v=MvDc_5Rok0M si https://www.youtube.com/watch?v=FWOcciuRD38.

In caz ca sursele video dispar dupa un anumit timp pe motiv de dezinformare corecta sau cenzura si mai corecta, situatiile sunt relatate in scris pe sursele, de exemplu:

http://www.cotidianul.ro/ce-gandeste-si-cum-vorbeste-nicusor-dan-295748/;

https://www.dcnews.ro/prima-reac-ie-din-usr-dupa-babaiala-ocanta-a-lui-nicu-or-dan_531770.html;

http://www.reteauadestiri.ro/video-imagini-de-senzatie-vicepresedintele-senatului-mihai-gotiu-de-la-usr-surprins-dormind-parlament/;

http://www.puterea.ro/politica/senatorul-usr-care-a-fost-prins-dormind-in-parlament-si-a-taiat-singur-salariul-152698.html;

http://www.mediafax.ro/politic/senatorul-mihai-gotiu-usr-dupa-ce-a-fost-surprins-dormind-in-plen-asta-e-pretul-pe-care-trebuie-sa-l-platesc-16151449;

http://adevarul.ro/news/politica/somn-parlament-spune-senatorul-mihai-gotiu-fost-surprins-dormind-1_589892345ab6550cb831c265/index.html.

Sa ne amintim ce zicea o anumita parte a strazii lui Iohannis (cea prezenta in Piata Victoriei), dupa ce a aflat ca demersul guvernului de a desfiinta abuzul in serviciu era perfect legal, in urma unei hotarari a Curtii Constitutionale: "Ne-a deranjat modul in care guvernul a dat ordonanta!".

Ha, ha, ha!

Deranjati-va si de derbedeii astia din Parlament, protestatari de "buna credinta"! Ca doar se balbaie si dorm pe diurna de 14.000 de lei lunar, masina cu sofer, cazare etc!

Pai, in numai 10 luni, un "baiat" adormit (fizic sau metaforic vorbind) depaseste "prejudiciul" lui Liviu Dragnea! Pentru cine nu a inteles ideea (pentru ca a copiat la bac sau chiar si in clasa a patra), demonstratia este urmatoarea:

1 "baiat" adormit x 14.000 lei pe luna x 10 luni = 140.000 lei. Cum 140.000 lei diurna pe 10 luni > 108.000 lei "prejudiciul" lui Dragnea (sau, pe intelesul matematicianului Nicușor Dan, diurna de 140.000 lei pe 10 luni este mai mare decat "prejudiciul" lui Dragnea de 108.000 lei), rezulta ca 1 "baiat" adormit timp de 10 luni este mai naspa decat Liviu Dragnea. Sa-l bagam la abuz in serviciu pe Mihai Goţiu?

Se pare ca nici nu e nevoie sa fii corupt ca sa aduci prejudicii tarii! E de ajuns sa ajungi in Parlament si sa dormi dupa bunul plac.

Inca n-ati ajuns inca in Piata Victoriei cu revendicarile, romani ai lui Iohannis "setosi" de "dreptate"? Inca n-ati cerut demisiile lui Nicușor Dan si a lui Mihai Goţiu? N-a venit si presa straina si Comisia Europeana cu voi? N-a sarit si Juncker de fund in sus?

Inca nici nu ati aflat cat de penibili sunt balbaitul Nicușor Dan si adormitul Mihai Goţiu?

Cum asa, bai, caraghiosilor? N-aveti ordin de la Iohannis? S-a blocat laserul? S-a descarcat bateria telefonului mobil? S-a luminat de ziua?

Sus informarea corecta!

Jos prostia si manipularea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu