miercuri, 20 iulie 2016

Apa calda si apa rece - murdare

Cica stau la bloc si in Bucuresti, capitala tarii, deci am conditii mai bune decat altii din provincie. E drept ca fata situatia de la sate, prin Bucuresti exista oarece canalizare si oarece asfalt.

Dar furnizarea apei calde si a apei reci arata mari probleme de "management", probabil in special de management al calitatii.

Azi, 20.Iulie.2016, la intrarea in bloc se putea citi afisul din poza de mai jos.
Problema opririi apei calde si reci este de cand lumea (adica permanenta), fiind atestata documentar pe blogul meu inca din primul articol, de pe 08.Aprilie.2010 (sursa: http://lmar2010.blogspot.ro/2010/04/o-zi-din-viata-mea.html).

Daca ma nasteam in 2010 si beneficiam de internet si de blog, probabil ca mi-ar fi trecut viata evocand opririle permanente de apa calda si rece, in numele "modernizarii" retelelor...

Dar pana sa se intample azi ceea ce scria pe afisul de mai sus, ieri, 19.Iulie.2016, au fost oprite atat apa calda, cat si apa rece. Iar cand au repornit, calitatea lor predispunea utilizatorul la boli. Iar daca te imbolnavesti in Romania, nu se stie daca mai scapi...

Apa calda la chiuveta:
Apa rece la chiuveta:
Apa rece la WC:
Tot apa rece la WC:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu