miercuri, 13 iulie 2016

Demisia lui "Tudy" strica perfectul cumetrism din Primaria Bucurestiului

Dupa o campanie de presa dupa impotriva indecentului habarnist cu trei facultati Tudor Ionescu "Tudy", acesta a hotarat sa demisioneze din functia de viceprimar al Bucurestiului.

S-a produs astfel o "grea" si "ireparabila" pierdere la nivelul autoritatilor locale bucurestene, pentru ca s-a stricat cumetrismul perfect din cadrul Primariei Bucurestiului.

Concret, cu mentiunea ca nu exista momentan informatii despre vreo relatie de cumetrie directa intre viceprimarul Aurelian Badulescu si vreun politician, in Primaria Bucurestiului lucrurile stateau astfel pana sa demisioneze "Tudy":

1. Gabriela Vranceanu Firea Pandele este fina lui George Becali.

2. Tudor Ionescu "Tudy" este finul lui Calin Popescu Tariceanu.

3. Robert Negoita este finul cuplului Firea-Pandele!

Este foarte interesant cum simplii cetateni ajung sa voteze exact pe cine trebuie. Ca prin minune, exact mafia politico-economica a ajuns la putere in Bucuresti:

1. Gabriela Vranceanu Firea Pandele a ajuns primar al Bucurestiului;

2. Tudor Ionescu "Tudy" ajunsese viceprimar;

3. Robert Negoita si-a impus cei mai multi oameni in Consiliul General prin intermediul PSD.

4. De mentionat ca viceprimarul Aurelian Badulescu, chiar daca nu se afla intr-o relatie de cumetrie directa cu vreo persoana importanta (sau inca nu au aparut informatii despre asa ceva), este avocatul lui George Becali si al cuplului Firea-Pandele.

In concluzie, primaria este controlata de grupul de interese Becali/ Firea-Pandele/ Tariceanu/ Negoita.

Foarte interesant cum George Becali, cunoscut ca "un cretin profund" pe vremea cand era inscris in PNL-ul lui Djuvara, are o mare influenta in Primaria Bucurestiului prin intermediul viceprimarului Badulescu si prin intermediul Gabrielei Firea.

Se pare ca George Becali are grupa sanguina politica 01, adica e traseist universal...

Mi se pare regretabil ca "Tudy" a demisionat. Nu pentru ca ar fi facut minuni pentru bucuresteni in calitatea sa de viceprimar, ci dimpotriva, pentru ca nu mai avem cum sa constatam discrepanta dintre vorbe si fapte si furtul masiv de bani publici care ar fi putut avea loc in numele cvartetului de interese Becali/ Firea-Pandele/ Tariceanu/ Negoita.

Sigur ca pe fond nu se schimba mare lucru, Tariceanu avand un inlocuitor pentru "Tudy", dar era mult mai nostima aceasta cumetrie perfecta.

Cateva vorbe despre prea formatul profesional "Tudy", cel cu trei facultati din care a mentionat doar doua, pe cele de la Bruxelles (i-o fi rusine cu cea din Romania?). In timp ce ignoram postarile indecente (demne mai degraba de mila fata de tembel) care au starnit rumoare pe internet, aflam ca ultraspecialistul "Tudy" a declarat ca avea ca "proiect" un oras "pet friendly"! Adica habarnistul a pierdut vremea pe la trei facultati ca sa fie in stare sa nu faca nimic pentru oameni, ci pentru javre! De unde deducem ca Tariceanu este unul dintre suporterii cu influenta ai javrelor omoratoare de "Ionuti" si atacatoare de "Andree Marin"!

Formula "pet friendly" mi se pare inacceptabila la nivel de limbaj al unei autoritati locale (!), atat timp cat limba oficiala vorbita pe teritoriul Romaniei este limba romana, atat timp cat circari politici tip Iohannis si Ciolos ne indemna (in mod destul de inutil si ipocrit din cate se vede) sa iubim limba romana, si atat timp cat pensionarii imbecili cu drept de vot care-si fac datoria fata de "tara" (adica fata de mafia politico-economica pe care o aduc in forma continuata la putere) nu sunt obligati sa cunoasca limba engleza!

Ce inseamna oras "pet friendly" in limba romana, bai, "Tudy"? Oras prietenos cu javrele? Si nu stii sa spui in limba romana asa ceva? Atunci ce valoare au cele trei facultati pe care cine stie in ce conditii dubioase le-ai absolvit?

Pacat ca nu ai gasit si tu o facultate care sa te invete sa te exprimi in limba romana si sa-ti doresti un oras prietenos cu oamenii! Valabil si pentru restul turmei care detine puterea la Primaria Bucurestiului!

Luati javrele de pe strazi si mizeria din oras si mai lasati-ne cu "proiectele" de furat masiv bani publici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu