luni, 18 iulie 2016

In lumina ultimelor masuri de "lupta impotriva terorismului", Franta ramane in continuare neprotejata de atentate

Masuri impotriva desfasurarii actelor teroriste pe teritoriul francez nu s-au luat. Logica "beton" a lui Hollande continua sa faca ravagii printre oamenii de bun simt: cica Franta va amplifica interventiile in Siria si Irak. Pai, din cate stim noi, asasinul de la Nisa era de origine tunisiana si cu drept de sedere in Franta! Ce are "Siria" sau "Irak" cu "prefectura"?

Faptul ca Hollande ataca Siria si Irak reprezinta garantia faptului ca Hollande si statul francez nu vor face nimic imporiva celor care ar putea comite in continuare atentate pe teritoriul francez. Adica teritoriul francez va putea fi in continuare tinta atentatelor din partea celor care au deja acte in regula de sedere in Franta, deci cetatenii francezi vor fi in continuare neprotejati impotriva atentatelor criminale.

Amicii noului val de refugiati si imigranti de origine arabo-musulmana in Uniunea Europeana se bucura ca nimeni dintre acestia nu au fost implicati in comiterea atentatului de la Nisa si le apara in continuare dreptul anormal si ilegal la libera circulatie si sedere in cadrul Uniunii Europene.

Dar de fapt nu-i timpul pierdut in privinta noului val. Nici vechiul val nu comisese inca nimic, pana la un moment dat. Cand "patria-mama" va da semnalul integrarii in structuri criminale, destui spalati pe creier vor fi gata sa serveasca astfel de cauze criminale.

Nimeni prin Europa, nici macar pentru a salva aparentele, nu le-a propus refugiatilor si imigrantilor cursuri de libertate (inclusiv religioasa) si de respect al valorilor europene (inclusiv dreptul la viata). Nimeni nu le-a prezentat potentialilor atentatori diferenta dintre dezvoltarea economica si nivelul de trai ridicat din unele state din Uniunea Europeana si subdezvoltarea economica si nivelul de trai scazut din tarile de origine. Nici nu le-a explicat ca ar fi bine, daca li se pare ca Uniunea Europeana este odioasa si sinistra, sa ramana (naibii) in tarile lor de origine unde e numai "lapte si miere", dar unde niciun european de origine (adica neadoptat cu suspecta generozitate de state UE) nu s-a gandit sa se mute ca sa traiasca acolo pe veci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu