vineri, 15 iulie 2016

Țării cat mai multe inchisori! In Romania infractionalitatea este mereu in crestere!

Iata argumente in favoarea constructiei de inchisori.

1. Amnistia nu va fi urmata de integrare sociala.

Se tot latra pe la televizor ideea amnistiei din cauza conditiilor inumane din inchisori. Statul mafiot totalitar refuza sa construiasca noi puscarii, preferand sa extermine detinutii (de altfel in solidar cu milioane de persoane aflate in libertate) si sa nu aloce fonduri in interes pur social din banii usor de furat!

Ma intreb in mod logic: cat timp rezista in libertate amnistiatii daca nu pot fi integrati social si nu li se ofera locuri de munca? Nu ajung din nou la inchisoare in cel mai scurt timp? Si atunci ce urmeaza? Amnistie dupa amnistie si condamnare dupa condamnare, in caz ca sunt prinsi; infractiune dupa infractiune in caz ca nu sunt prinsi.

De aici rezulta logic ca amnistiatilor li se garanteaza libertatea de a comite cat mai multe infractiuni. Practic, amnistiatilor li s-ar da dreptul sa comita infractiuni la nesfarsit, iar oamenii onesti ar fi condamnati sa suporte rigorile... infractiunilor comise de amnistiati! Interesante ar deveni in acest caz caile "justitiei"!

2. Sclavia masiva din Romania atesta existenta a numerosi proprietarii de sclavi buni de bagat la inchisoare.

S-a afirmat ca aproximativ 80.000 de romani traiesc in sclavie in Romania. Este un fenomen foarte ciudat, in conditiile in care se spune ca in decembrie 1989 s-a iesit in strada pentru libertate. Se pare ca numai infractorii si-au castigat libertatea dupa 1989: libertatea de a incalca orice fel de lege, inclusiv de a deveni proprietari de sclavi!

In mod logic, nu pot exista sclavi fara proprietari de sclavi. In acest caz este legitima intrebarea: oare cati proprietari de sclavi exista in Romania?

Daca nu ma insel, in ultimul caz rasunator de sclavie din Romania, cel recent de la Berevoiesti, s-a vorbit de maxim 65 de persoane in stare de sclavie detinute de minim 38 de suspecti si maxim 90 de suspecti! Adica, rotund, ca ipoteza si proportie de lucru, circa doi sclavi la un proprietar de sclavi.

Aplicand acest rationament grosier, rezulta ca, daca este adevarat ca pe teritoriul Romaniei exista circa 80.000 de sclavi, atunci pe teritoriul Romaniei ar putea exista minim 40.000 de proprietari de sclavi, pe scurt 40.000 de infractori extrem de periculosi!

In lumina argumentelor prezentate mai sus, este foarte clar ca ar trebui construit cu incredere si in regim de urgenta un oras-puscarie de marimea, sa zicem, a Tecuciului! Nu sunt bani? Pai, nu mai construiti un tronson de autostrada fictiva sau demolabila, luati banii de la CNADNR si alocati acesti bani pe constructia de puscarii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu