miercuri, 13 iulie 2016

Noua stema cu coroana, "proiectul" ocult de tara al lui Iohannis

Noul "proiect" de tara ocult, neconstitutional si pe blat are un singur obiectiv: revenirea la monarhie prin orice fel de lovitura de stat. Ar fi fost de preferat o lovitura de stat sangeroasa, dupa modelul imbecilitatii din decembrie 1989 ("Jos comunismul! Sus infractorii!"). In lipsa acesteia, merge si o lovitura de stat juridica, pe modelul "pas cu pas".

Statul mafiot totalitar roman a incercat din rasputeri sa atraga populatia intr-o mare revolta de strada, urmata de ciocniri sangeroase intre grupari "rivale", adica intre asasinii profesionisti ("teroristii") si fraierii neinarmati care apara nimic cu piepturile goale. In acest scop s-au luat toate masurile menite sa creeze o criza economico-sociala, dupa modelul sfarsitului anilor 1980.

Statul a creat cadrul juridic care sa blocheze initiativele private oneste, dand mana libera marilor evazionisti fiscali si spalatori de bani, stimuland contractele paguboase pentru stat cu firme private, devalizand masiv banii publcii, instituind si stimuland salarizarea ridicola si mizerabila si reducand la maxim numarul de locuri de munca din Romania.

In plus, in ultima vreme s-au scumpit produsele alimentare dincolo de orice logica, in conditiile in care TVA la alimente a scazut la 9% de la 24%.

Numai ca masurile luate impotriva poporului nu au avut rezultatul scontat, statul mafiot totalitar constatand ca lumea se complace in apatie si resemnare, demonstrand un total dezinteres fata de revenirea la monarhie. In aceste conditii circul sangeros tip decembrie a devenit practic imposibil.

Intre timp, monarhistii lu' Peste cu functii in cadrul statului mafiot totalitar republican s-au trezit in criza de timp, starea de sanatate a fostului rege devenind extrem de precara. Intre noi fie vorba, ma mir ca fostul rege mai este in viata dupa diagnosticul de cancer in faza terminala, cu metastaze. Poate ca acest dignostic era o gluma proasta de marketing, menita sa trezeasca o iluzorie simpatie pentru "ilustrul" muribund. Altfel nu se explica faptul ca fostul rege inca este in viata.

Totusi, fostul rege poate muri oricum din cauze naturale, avand o varsta inaintata. Asa ca mascaricii de la putere mimeaza munca si consuma banii contribuabililor pe aiureli cum ar fi noua stema a Romaniei, unde "pasarea paradisului" sau "cioara" cu sabie si buzdugan poarta acum coroana!

In expunerea de motive facuta cu ipocrizie si in bataie de joc se spune ca aceasta coroana de pe capul "ciorii" ar reprezenta independenta, unitatea si suveranitatea statului.

Adica pana acum, cu "cioara" neincoronata pe stema, Romania nu era un stat independent, unitar si suveran?! Ce gluma odioasa si sinistra!

Proiectul lu' Peste de modificare a stemei a fost initiat de "USL", adica de deputati din PSD, PNL si ALDE.

Nu imi amintesc ca acest "proiect" sa faca parte din vreun program al vreunui partid politic (PNL, PSD, ALDE etc). De unde se vede ca procesul electoral este o bataie de joc si o prostire pe fata a populatiei, fara legatura cu adevaratele intentii ale celor care doresc sa acapareze puterea si accesul discretionar la banii publici.

In mod evident, majoritatea populatiei face ceva pe monarhie, pe revenirea la monarhie si pe Casa Regala care s-a dovedit o mare iubitoare de bani, privilegii, putere si coruptie. Dar vointa poporului nu mai conteaza cand monarhistii sunt instalati in posturi cheie si saboteaza pe fata Constitutia Romaniei si regimul republican.

Reamintesc faptul ca toate realizarile pozitive obtinute de Romania pe vremea lui Carol I si Ferdinand I, adica independenta si unirea, au fost batjocorite de Carol al II-lea, un rege dictator cu acte in regula, artizanul Romaniei Mici! Asa ca mascaricii care alcatuiesc acum Casa Regala nu au nicio autoritate morala sa ceara revenirea la monarhie.

Iohannis, Crin Antonescu, Calin Popescu Tariceanu, Victor Ciorbea, Sorin Iliesiu, Theodor Paleologu, Mircea Geoana, Victor Ponta si multi alti monarhisti ar trebui sa introduca in "grila de programe" a "proiectului" de tara revenirea la monarhie. In campaniile electorale, pentru o informare corecta a populatiei, PSD, PNL, ALDE si altii ar trebui sa spuna foarte clar, atunci cand cer votul imbecililor, ca vor sa se revina la monarhie. Adica ar fi bine ca incalcarea Constitutiei Romaniei sa se faca pe fata, nu prin manevre oculte dupa ce se ajunge la putere.

Reamintesc Articolul 152 din Constitutia Romaniei (sursa: http://www.cdep.ro/pls/dic/site.page?den=act2_1&par1=7#t7c0s0sba152):

"ARTICOLUL 152
(1) Dispoziţiile prezentei Constituţii privind caracterul naţional, independent, unitar şi indivizibil al statului român, forma republicană de guvernământ, integritatea teritoriului, independenţa justiţiei, pluralismul politic şi limba oficială nu pot forma obiectul revizuirii."
!

Iohannis si Ciolos, oamenii cer prosperitate, locuri de munca bine platite si o Romanie moderna, nu trai la nivelul Evului Mediu sau chiar mai rau! Cand v-a cerut poporul o stema cu "cioara" incoronata?

Iata evolutia stemei Romaniei catre vechea stema a monarhiei:

1. Stema actuala a Romaniei (sursa: http://www.presidency.ro/ro/presedinte/romania/stema-romaniei):
 
2. Noua stema a Romaniei (sursa: http://www.cdep.ro/pls/proiecte/docs/2016/cd030_16.pdf):
3. Stema mica a Romaniei din 1921, conform sursei https://ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Kingdom_of_Romania_-_Small_CoA.svg:

NU REVENIRII LA MONARHIE!

JOS TRADATORII REGIMULUI REPUBLICAN DIN FRUNTEA TARII!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu