marți, 12 iulie 2016

Hotelul Triumf va deveni sediul DNA pentru ca statul mafiot totalitar refuza sa functioneze pe criterii de eficienta!

Umbla vorba ca hotelul Triumf se va transforma in hotelul DNA (surse, de exemplu: http://jurnalul.ro/stiri/politica/dna-se-muta-in-hotel-triumf-la-doi-pasi-de-psd-717772.html si http://www.expresmagazin.ro/guvernul-a-aprobat-preluarea-hotelului-triumf-hotelul-ar-urma-sa-fie-sediul-dna/). De unde se vede ca guvernul alege calea cea mai intortocheata si mai costisitoare in lupta impotriva coruptiei.

Destul de aiuristica aceasta decizie, in conditiile in care hotelul Triumf ar putea functiona in continuare ca atare, fiind plasat intr-o zona selecta si inverzita a Bucurestiului.

Aparent se invoca spatiul insuficient al actualei cladiri in care functioneaza DNA.

Dar, la o analiza rapida si destul de superficiala, se poate vedea cu usurinta ca exista spatiu garla in cladirea simbol a Bucurestiului numita Casa Poporului sau Palatul Parlamentului.

Ca dovada a spatiului gramada din Casa Poporului, citez de pe sursa http://www.businessmagazin.ro/actualitate/cat-costa-casa-poporului-estimarea-uriasa-facuta-de-guvern-15248335 urmatoarele:

"Casa Poporului este, încă, goală în proporţie de 70 la sută" si "doar covoarele au 220.000 de metri pătraţi"!

Cei care stiu un pic de aritmetica inteleg imediat ca 70% din 220.000 de metri pătraţi de covoare inseamna 154.000 de metri pătraţi disponibili in Casa Poporului!

Pentru comparatie, "Hotelul Triumf are o suprafaţă de 6.000 de metri pătraţi şi se află pe un teren de 15.000 de metri pătraţi." (conform sursei http://www.expresmagazin.ro/guvernul-a-aprobat-preluarea-hotelului-triumf-hotelul-ar-urma-sa-fie-sediul-dna/)!!!

In aceste conditii, se paote imagina cu usurinta urmatorul subiect de extemporal pentru "tehnocrati":

"Cat la suta din 154.000 reprezinta 6.000?". Ciolos si Paliu Dragu, la tabla! Element ajutator: aveti voie sa va uitati in orice carte, numai sa dati raspunsul corect! :))

In concluzie, deturnarea hotelului Triumf de la destinatia fireasca reprezinta o alta bataie de joc guvernamentala fata de banii publici, fata de romani si fata de lupta impotriva coruptiei.

Probabil ca e mai bine ca DNA sa fie mai aproape de sediile PSD si PNL (din Kiseleff si Modrogan) si de ambasadele SUA, Rusiei si Canadei, decat sa fie mai aproape de sediul SRI. Oricum informarile de la SRI nu prea intereseaza pe nimeni si nu au o mare relevanta pentru justitie. La fel de probabil, ar fi mult prea simplu sa-i ridice pe parlamentarii suspecti dintr-o incapere unde se desfasoara sedintele Seantului si Camerei Deputatilor si sa-i ia la intrebari intr-alta din aceeasi cladire! :))

Este cunoscuta si recunoscuta ura postdecembristilor fata de Casa Poporului. Simbolul realizarilor din epoca socialista nu da bine pentru hotii actuali de la putere, care invoca "sacrificiile" pe care le-a facut poporul roman cu ocazia construirii uriasei cosmelii, in conditiile in care dupa victoria Revolutiei Infractorilor s-au furat minim 108 miliarde de dolari ca sa nu se mai realizeze... nimic (foarte pe scurt: s-au "realizat" autostrazi fictive si demolabile)!!!

Probabil ca furtul a minim 108 miliarde nu reprezinta un sacrificiu prea mare pentru "bravul" popor roman, ajuns bataia de joc a propriilor lideri si a Europei.

Propaganda actuala deformeaza si mai mult constintele preimbecilizate inca de la examenul de capacitate (ca sa nu mai vorbim de exemenul de bac), afirmand ca actualul Palat Parlamentului a fost construit de catre "dictator" (Nicolae Ceausescu) spre a-i servi drept locuinta! Nimic mai fals: cei care inca mai pot gandi logic ar trebui sa se intrebe de ce ar fi vrut Ceasca sa locuiasca, de exemplu, in niste sali de... conferinte sau receptii, cum ar fi, sa zicem sala "I. I. C. BRĂTIANU" (sursa: http://cic.cdep.ro/ro/sali/sala-i-i-c-bratianu) sau sala "Al. I Cuza (sursa: http://cic.cdep.ro/ro/sali/sala-al-i-cuza)?

Scopul construirii acestei cladiri a fost exact reunirea institutiilor statului intr-un spatiu unic si bogat in facilitati, in vederea eficientizarii activitatii administrative, fapt care deranjeaza pana in zilele noastre escrocii de la putere, pe baronii locali infratiti cu politia (militia), justitia si aripa turnatoare a Securitatii, stransi uniti in jurul tovarasului Ion Iliescu, care au creat si intretinut inainte de decembrie 1989 probleme economico-sociale (lipsuri materiale crancene) in Romania in vederea schimbarii regimului si in vederea accesului neingradit si discretionar la banii publici. Este evident ca mafia politico-economica nu are cum sa accepte vreodata ca poate fi mult mai usor supravegheata/ controlata/ verificata.

E mult mai bine pentru marii corupti plasati in functii cheie in statul mafiot totalitar sa fie imprastiati in toate colturile Bucurestiului decat sa stea toti gramada in Casa Poporului si sa fie chemati rapid la ordine.

In aceste conditii, nu conteaza cati bani publici se arunca pe construirea si amenajarea de cladiri noi sau pe deturnarea de la destinatia initiala si pe refacerea din temelii a unor cladiri vechi, de tipul hotelului Triumf.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu