joi, 14 iulie 2016

In Romania membra UE s-a abolit... abolirea sclaviei!!! Sclavia a revenit in forta!!!

Una dintre cele mai odioase si sinistre bombe mediatice a explodat in Romania acestor zile, dezvaluind, pentru a cata oara, hidosenia unui stat mafiot totalitar, care traieste aproape exclusiv din infractionalitate.

Etnia vesnic discriminata pozitiv a demonstrat inca o data ca este extrem de descurcareata si ca poate fi un model de succes al tranzitiei romanesti dureroase de la dezindustrializare catre infractionalitate globala.

S-a demonstrat inca o data ca in Romania ori te dai cu mafia infractorilor, ori te ia literalmente dracul.

S-a demonstrat inca o data ca forta distruge dreptul, iar cei mai slabi sunt calcati in picioare fara mila de catre cei puternici.

Sclavia moderna se ingana armonios cu vechile apucaturi naziste de tip lagar de concentrare, nelipsind tortura, tratamentele inumane si degradante si decesele.

Adevarate grupari paramilitare functioneaza pe intreg teritoriul Romaniei, singura lege recunoscuta fiind violenta extrema. Simplii cetateni sunt victime sigure, cu atat mai mult cei fara apartinatori, muritorii de foame, persoanele cu dizabilitati si persoanele cu probleme psihice.

Cu atat mai mult sa nu uitam in acest context gruparile mafiote de forta de la nivelul autoritatilor, de exemplu:
1. Gruparea condusa de Gheorghe Nichita la Iasi, care folosea (de exemplu) politia locala pentru a-si rezolva problemele cu amanta (sursa, de exemplu: https://ro.wikipedia.org/wiki/Gheorghe_Nichita);
2. Mafia din parchetele romanesti care a culminat cu o inscenare-scoala impotriva comisarului sef Traian Berbeceanu si care s-a terminat din fericire cu achitarea acestuia si cu condamnarea la doar 7 ani de inchisoare a fostului procuror sef al DIICOT Alba Iulia, Ioan Muresan; la doar 4 ani cu executare a ofiterului Alin Muntean; si la doar 2 ani cu executare a procurorului Nicolaie Cean. Acestia din urma s-au folosit de declaratii false date de persoane din lumea interlopa pentru a-l incrimina pe Traian Berbeceanu (surse: http://www.evz.ro/fostul-comandant-al-bcco-alba-iulia-traian-berbeceanu-achitat-in-dosarul-pentru-pentru-savarsirea-infractiunilor-de-sprijinire-a-unui-grup-infractional-organizat.html si http://www.agerpres.ro/justitie/2016/06/30/alerta-fostul-comisar-sef-de-politie-traian-berbeceanu-achitat-13-59-11!
3. Mafia din politia bistriteana, unde se vorbeste de tripleta corupta alcatuita din comisar șef Ioan Ovidiu Mureșan, cms. șef Roberto Emil Hasnaș (șeful Serviciului Rutier) si din inspector principal Leon Anton Cloșca (șeful Politiei Nasaud). Acestia au transformat politia bistriteana in afacere personala in care-si tratau subordonatii ca de la stapan la sclav (sursa: http://gazetadebistrita.ro/mafia-din-politia-bistriteana-sinuozitatile-si-ciudateniile-unui-mega-dosar-de-coruptie/)!
4. Mafia autoritatilor prahovene, greu sau imposibil de elucidat si destructurat din cauza participarii cvasi totale a persoanelor cu functie din acest judet la fenomenul infractional (sursa: http://www.antena3.ro/actualitate/cutremur-in-politia-din-prahova-seful-de-la-investigatii-criminale-banuit-de-legaturi-cu-mafia-343928.html)!

Ca simplu cetatean nu am timpul si resursele ca sa alcatuiesc harta infractionala a... autoritatilor!!! Poate ca exista echipe de jurnalisti interesate sa duca la capat acest subiect de interes national si chiar international!

Dupa cum se vede, am pornit de la un fenomen infractional si subiectul s-a extins in mod natural la infractionalitatea globala care face legea in Romania!

Revenind la sclavia de la Berevoiesti, judetul Arges, am parcurs urmatoarele surse pe aceasta tema:

http://www.dcnews.ro/sclavie-in-arge-ce-au-gasit-procurorii-la-perchezi-ii_510797.html
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21156159-cazul-sclavie-din-arges-procurorii-retinut-38-persoane.htm
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/batuti-cu-biciul-si-obligati-sa-cerseasca-perchezitii-in-arges-dupa-ce-mai-multi-indivizi-ar-fi-rapit-40-de-persoane.html
http://www.comisarul.ro/articol/video-imagini-terifiante!-sclavi-in-romania!-minor_803769.html
http://www.culturavietii.ro/2016/07/14/semnal-cazul-de-sclavie-din-arges/
http://www.gazetadambovitei.ro/eveniment/mafia-lemnului-sclavii-din-arges-erau-proprietatea-romilor-din-berevoiesti-video/
http://www.ziarulargesul.ro/sclavie-la-berevoesti/.

Cazul are o amploare deosebita si resursele folosite sunt uriase: se vorbeste de circa 400 (patrusute) de persoane (politisti, jandarmi, trupe de interventie speciala ("mascati") si procurori) care au facut perchezitii la 40 de adrese!!! Sunt vizati 90 (nouazeci) de suspecti!

De multe ori sursele se copiaza unele pe altele si putine dintre ele aduc contributii personale la subiect, astfel incat prefer sa citez de pe sursa locala http://www.ziarulargesul.ro/sclavie-la-berevoesti/:

"O grupare de romi este acuzata de sclavagism, în sensul ca rapea oameni, pe care ulterior îi supunea la tratamente inumane. Femei, copii si persoane cu handicap erau legati cu lanturi, biciuiti si obligati sa munceasca, iar unele dintre victime au fost rapite si sechestrate.";

"La aparitia oamenilor legii, suspectii au sarit asupra lor cu pari, furci si topoare, fiind nevoie de interventia în forta a mascatilor politiei si jandarmeriei, pentru ca situatia sa fie tinuta sub control. Cu acest prilej, au fost descoperite cinci sclavi, dintre care doi copii vârsta de 10, respectiv 12 ani tinuti în lanturi. Ultimul dormea afara, era nemâncat si abia putea articula cuvinte.";

"Potrivit anchetatorilor, reteaua era una destul de extinsa si exista suspiciunea rezonabila ca, începând cu anul 2008 [dupa unele surse din 2004] si pâna în prezent, rudarii în cauza s-au constituit mai multe grupuri infractionale organizate structurate pe baza relatiilor de familie. Suspectii ar fi desfasurat activitati comerciale cu material lemnos procurat atât legal, cât si din taieri ilegale, iar pentru comercializarea lemnului ar fi recrutat 40 de persoane minore si majore [alte surse vorbesc de 65 de persoane]. Ulterior, prin constrângere, inducere în eroare sau profitând de starea de vulnerabilitate în care se aflau, „recrutii” au fost supusi exploatarii prin supunerea la munci grele si îndeplinirea de servicii în mod fortat, precum si prin obligarea la practicarea cersetoriei. Ca sa-si atinga scopul, „stapânii” au recurs la metode care au adus victimele în stare de aservire si lipsire de libertate.";

"„Modalitatile de constrângere exercitate de catre suspecti, metode prin care victimele erau fortate sa presteze muncile respective, constau în amenintari repetate si regulate si lovituri aplicate cu palmele, pumnii, picioarele, biciul si diverse obiecte contondente, persoanele vatamate fiind aduse în stare de aservire si lipsire de libertate în conditiile în care acestea erau supravegheate permanent de catre membrii grupurilor. De cele mai multe ori victimele nu primeau mâncare iar când primeau, li se ofereau resturi de mâncare, erau legate cu lanturi sau chingi ori încuiate pe timpul noptii pentru ca sa nu poata fugi, iar unor victime li se aplicau tratamente umilitoare (erau dezbracate complet si udate alternativ cu apa rece si calda; erau legate de mâini si picioare si puse sa manânce de pe jos, erau puse sa se bata între ele pentru amuzamentul suspectilor, li se arunca mâncarea pe jos etc). Exista suspiciunea ca unele dintre victime au fost violate sau abuzate sexual”, se precizeaza într-un comunicat dat publicitatii de DIICOT.";

"Tot politistii spuneau ca, atunci când încercau sa se împotriveasca sau sa fuga, victimele erau legate si târâte pe prin catun, pentru a fi date exemplu. Tocmai de aceea ni se pare de-a dreptul inexplicabil ca autoritatile locale habar n-aveau de ce se întâmpla sub nasul lor."!!!

Intr-adevar, cine isi poate imagina ca zeci de persoane pot fi tinute in stare de sclavie minim 8 ani fara ca autoritatile locale sa stie acest lucru?

Tocmai de aceea simplul cetatean este frunza in vant la mana infractorilor public-privati! Nu poti sa crezi in dreptate cand, dupa ce esti batjocorit sub o forma oarecare de un infractor privat, te duci sa-l reclami la infractorul partener care este in slujba statului mafiot totalitar!

Oare cam ce pedeapsa risca aceasta armata de infractori? Sursele nu precizeaza!

In lipsa altor informatii, madam Pruna, seful Administratiei Nationale a Penitenciarelor, nenea Ciolos si nenea Iohannis sunt rugati sa ne explice in detaliu modul in care acesti infractori odiosi si periculosi vor fi reeducati inainte de a fi redati societatii. Oare cum vor fi convinsi acesti veritabili realizatori de genocid social sa renunte la comportamentul infractional si sa manifeste empatie fata de semeni? Infractorii periculosi dau vreun examen teoretic si practic de buna purtare la iesirea din inchisoare? Nu uitati sa le puneti aer conditionat in celule, ca sa nu faca gat acesti infractori pe la CEDO, iar CEDO sa ne bage la plata pe tot noi, cetatenii onesti si platitori de taxe!

Uniunea Europeana este rugata insistent sa initieze un referendum referitor la reintroducerea de urgenta a pedepsei cu moartea, in cazul in care ar considera ca are nevoie de legitimitate pentru modificarea fundamentala a legislatiei UE.

Oamenilor onesti care sunt siliti sa traiasca inconjurati de aceasta fauna infractionala li se neaga dreptul la viata! Mult mai simplu este sa fie negat dreptul la viata al infractorilor extrem de periculosi, extrem de violenti si total nepasatori la valorile umane!

Sursele afirma ca in Romania "statului de "drept"" peste 80.000 de persoane traiesc in sclavie chiar in acest an 2016 (de exemplu: http://stirileprotv.ro/special/aproape-25-000-de-romani-traiesc-in-sclavie-cazurile-care-au-ingrozit-o-tara-intreaga.html; http://www.activenews.ro/stiri-social/In-Romania-traiesc-peste-80.000-de-sclavi-Cum-este-definita-sclavia-moderna-133730)!

Marele trafic de persoane de pe piata europeana a muncii se pare ca nu mai ingrijoreaza pe nimeni. Multi cetateni proveniti din Europa de Est ajung sa munceasca in Occident unde e drept ca realizeaza venituri, dar in conditii de cele mai multe ori odioase si sinistre: muncind la negru, acceptand cazare la gramada si in conditii jalnice, realizand mai multe ore saptamanal fata de normele legale. Pentru mine sunt alte forme evidente de sclavie, dar pentru autoritatile nationale occidentale si pentru autoritatile centrale ale Uniunii Europene...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu