sâmbătă, 16 iulie 2016

"Lupta" statului francez cu "terorismul"

Este bine sa ne reamintim cum a alocat statul francez resursele din domeniul fortelor de ordine la protestele impotriva noii legi a muncii, ca sa facem o comparatie cu inexistenta fortelor de ordine menite sa protejeze multimea adunata la Nisa cu ocazia Zilei Nationale a Frantei, cu atat mai mult cu cat pe teritoriul francez este inca in vigoare starea de urgenta.

Fortele de ordine sunt foarte "performante" si stiu sa aiba "reactii ferme" cand au in fata femei incapabile sa faca rau. Cu dobitocii asasini este un pic mai mai greu, dar atat timp cat camionul de la Nisa a omorat doar populatia anonima, fara sa intre si in presedintele Hollande, totul e OK pentru statul francez.

Hollande are o "logica" beton: inainte de asasinatul multiplu de la Nisa "vanzatorul" de inghetata si-a putut face mendrele nestingherit, dar dupa ce s-a umplut Nisa de cadavre se apeleaza chiar si la efective de rezervisti! Probabil ca in viziunea prezidentiala este normal sa fie protejate cadavrele, nu oamenii care inca respira.
Sursă foto Jan Schmidt-Whitley, citata de sursa http://www.evz.ro/o-protestatara-din-paris-a-fost-lovita-brutal-cu-piciorul-de-un-membru-al-fortelor-de-ordine-foto-si-video-socant.html.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu