luni, 18 iulie 2016

Romanisme acum

Romania 2016, mai odioasa si mai sinistra ca niciodata. Nazistii de la putere isi vad de ale lor. Dincolo de marii calai corupti ai natiei (inaltii functionari ai statului), exista o gramada de "potăi" cu functie in diverse institutii ale statului, care sunt inzestrati cu puteri discretionare pe domeniul lor de activitate, in special cu puterea de a distruge vieti si destine. Cum zilnic apar situatii infractionale fara numar, in care infractorii sunt functionarii statului, se pune in forma continuata urmatoarea intrebare: pe ce criterii de competenta sunt angajati acesti infractori? Si in consecinta: cate concursuri pentru ocuparea unor posturi la stat nu sunt fraudate? Alta consecinta: cat de imbecili sau de ticalosi sunt angajatorii?

Statul mafiot totalitar poate controla, conform legii si de multe ori dincolo de ea, cetatenii si activitatile lor. Numai ca simplii cetateni nu au niciun control asupra institutiilor mafiote ale statului si asupra angajatilor mafioti ai statului. In consecinta, simplii cetateni sunt totala bataie de joc a autoritatilor.

Ticalosiile angajatilor statului se ingana armonios cu ticalosiile private. Cei mai simpli cetateni sunt obligati sa suporte atat ticalosiile angajatilor statului, cat si ticalosiile privatilor.

1. Sistemul sanitar romanesc 2016.

Citate de pe sursa http://www.libertatea.ro/stiri/de-la-o-zi-la-alta-ies-la-iveala-tot-mai-multe-nereguli-din-sistemul-sanitar-romanesc-1543922:

”Spitalul asta este vechi de o sută de ani și a fost conceput pentru a fi maternitate, nu spital de arși. Nu sunt condiții de sterilizare"!

Adica mamele pot naste in liniste si consens fara conditii de sterilizare?!? Superb (de odios si de sinistru)!

”Imediat după incendiul de la Colectiv trebuia făcut ceva. Atunci s-au văzut toate neregulile. Și? S-a schimbat ceva? Va spun eu: absolut nimic! S-au schimbat toate paturile de la chirurgie plastică și atât. Și nici măcar nu era nevoie”.

"La fel ca la Spitalul de Arși, în toate unitățile colcăie bacterii, gândaci, chiar și șobolani. Oamenii mor pe capete în spitalele din România din cauza conditiilor mizere în care sunt tratați, chiar dacă lună de lună, cotizează la stat pentru asigurările de sănătate. Vina pentru toate aceste nereguli nu este a medicilor, ci a sistemului și a tuturor celor care au stat în scaunul de ministru în ultimii ani și au închis ochii la toate aceste probleme grave.".

Păi, băi, acum peste 26 de ani era mitraliat in stil mafiot Ceasca. Pentru orice se dadea vina pe Ceasca. Ceasca nu dadea haleala, Ceasca nu dadea caldura, Ceasca nu dadea medicamente. Oare cum reusea sa le tina pe toate sub cheie? Acum, desi nu s-a schimbat nimic, nu mai e de vina nimeni? Acum nu mai trebuie mitraliat nimeni? Nici macar moral?

2. Despre noul caz de sclavagism si atrocitati postdecembriste.

Conform sursei http://www.libertatea.ro/stiri/stiri-interne/exclusiv-planul-diabolic-al-traficantilor-de-sclavi-din-arges-1544010:

"Informațiile prezentate de către anchetatori în primă fază au șocat și indignat toată opinia publică: cei 38 de torționari (n.r. reținuți toți, cu excepția unuia aflat sub tratament cu dializă), autoproclamați stăpâni de sclavi, și-au răpit victimele, după care le-au exploatat la muncă și nu doar atât. I-au batjocorit punându-i să mănâce de pe jos,  în timp ce erau ținuți în lanțuri, i-au pus să se bată între ei și să doarmă dezbrăcați, pe ger, în timp ce se arunca apă pe ei, i-au bătut cu biciul și chiar le-au smuls părul din cap cu patentul. Aceasta este doar o parte din realitatea crudă care a fost dată publicității"!!!

"În vizorul anchetatorilor se află și se află și primarul comunei Berevoești, de care aparține satul Gămăcești, dar și cei trei polițiști arondați în zonă, care, la un moment dat, ar putea fi chestionați în legătură cu atrocitățile care s-au consumat vreme de mai bine de zece ani în satul ”păstorit” de ei. În aceste moment împotriva  edilulului și a celor trei polițiști nu există niciun fel de acuzație."!

3. Trafic de copii in orfelinate.

Conform sursei http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Social/Ministrul+Muncii+Banuieli+de+trafic+de+copii+si+prostitutie+la+o,

"Dragoş Pîslaru, ministrul Muncii: „Din păcate am încă nişte cazuri în zona de sud-est a țării unde există suspiciuni de trafic de persoane și prostituție legate de instituțile care găzduiesc copiii în numele statului.""!

Atlfel spus, este vorba de cazuri de sclavie la stat. Angajatii orfelinatelor sunt... proprietari de sclavi. Or fi facut comert cu sclavi cu privatii din Berevoiesti?

4. Primitivismul... electronic: concert in noroaie.

Romanii habar nu au ce inseamna civilizatie. Orice prost care are radio in masina, DVD si, eventual, televizor 4k se crede civilizat. Faptul ca in Romania nu sunt drumuri la standarde normale nu jeneaza aproape pe nimeni. Nu este vorba de autostrazile fictive tip "Bechtel", ci de o gramada de zone comunale unde nu a patruns niciodata asfaltul!

Statul are o mare durere de cot (ca sa nu folosim alt cuvant alcatuit tot din trei litere) atat fata de drumurile de mare viteza, cat si fata de drumurile comunale, care nefiind asfaltate, arata ca in comuna primitiva.

Dar asta nu deranjeaza turmele de boi si de oi, care se cred in culmea civilizatiei desi sunt tot in noroi (de remarcat ca boi si oi rimeaza cu noroi!). Pseudocivilizatia s-a facut remarcata la tembelul domeniu al Castelului Banffy din Bonţida, județul Cluj. Aici a avut loc concertul lu' Peste, unde multimea a avut deosebita satisfactie de a sta ca... porcii in noroi. Sa lasam sursele sa ne explice situatia.

Conform sursei http://www.libertatea.ro/stiri/stiri-interne/dansul-ploii-la-electric-castle-au-inotat-noroi-uzi-pana-la-piele-ca-sa-l-vada-pe-skrillex-1543668,

"Obișnuiți deja cu ploaia și cu noroiul [Hi, hi! Adica perfect spalati pe creier si dresati!!!], oamenii s-au ”dotat” cu pelerine, cizme de cauciuc, ori au improvizat cu saci de gunoi traşi peste încălţăminte. Toate metodele folosite împotriva ploii au dat rezultate până la un punct, dar după câteva ore de ploaie neîntreruptă, oamenii s-au udat până la piele.

Aleile din lemn şi cauciuc amenajate de organizatori au fost acoperite de noroi către miezul nopţii, în faţa scenelor, a standurilor cu băutură şi mâncare, în curtea castelului şi în zona de ieşire, noroiul trecea de gleznă. Târziu în noapte, apa băltea peste tot domeniul Castelului Banffy şi pe unele porţiuni era de aproximativ o palmă.

Majoritatea spectatorilor nu au mai ţinut cont că noroiul e peste gleznă, că hainele sunt atât de ude încât pot fi stoarse şi că ploaia nu mai are de gând să se oprească."
!

Conform sursei http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Lejer/Timp+liber/VIDEO+Electric+Castle+Satenii+au+facut+bani+frumosi+din+tractare,

"Distracţia în ploaie şi noroi pare să devină marcă înregistrată a festivalului Electric Castle. Iar dacă anul trecut cei mai câştigaţi au fost vânzătorii de cizme de cauciuc, acum a venit rândul sătenilor din Bonţida, care au făcut bani frumoşi din tractarea maşinilor blocate în parcarea devenită mlaştină."!!!

Asa-i romanul cand se veseleste! Dar sa nu generalizam.

5. O bucatica de mafie din fotbal.

Sursa http://www.prosport.ro/sport-life/special/una-dintre-sursele-prosport-in-cazul-chiajna-acuza-ca-i-s-au-desfacut-peste-noapte-prezoanele-de-la-roata-masinii-razvan-pelmus-are-legatura-cu-marturia-mea-despre-ilegalitatile-de-la-concordia-15530303 a prezentat doua documente care arata foarte clar ca unor jucatori straini extracomunitari li s-a facut contract de munca pe 12.02.2015, cu mai mult de o luna inainte de obtinerea avizului de munca de la Ministerul Afacerilor Externe!

Ca urmare, celui care a facut dezvaluirile (Răzvan Pelmuş) i s-au scos prezoanele de la rotile masinii personale, in speranta ca va face accident!

6. Defrisari totale. Nicio institutie constatatoare, niciun paznic n-a vazut, niciun om al legii n-a auzit, niciun vinovat n-a fost prins si pedepsit!

Conform sursei http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/defrisarile-masive-pot-transforma-sudul-romaniei-in-desert-masura-adoptata-de-romsilva-in-ceasul-al-doisprezecelea.html,

"Defrisarile masive transforma sudul Romaniei in DESERT."!

Cica "Anual se taie ilegal 60.000 de metri cubi de lemn, adica trei hectare de padure pe ora."! Asa o fi?

3 ha = 30.000 de metri patrati.

Un an are 365 de zile, adica 365 x 24 = 8.760 de ore.

Daca se taie 3 ha pe ora, inseamna ca se taie 8.760 x 3 = 26.280 de hectare anual.

Daca ar fi adevarat ca "Anual se taie ilegal 60.000 de metri cubi de lemn, adica trei hectare de padure pe ora.", ar insemna ca de pe un hectar de padure s-ar aduna doar:

60.000 metri cubi / 26.280 hectare =  2,283 metri cubi de lemn per hectar!

Senzatia mea este ca niste persoane au copiat la bac la proba de matematica, iar eu sigur nu ma aflu printre ele! Dar este evident ca... avantaj ei! :))

7. Vacantele la munte si la mare ofera localurilor obisnuitul prilej de a comercializa alimente expirate. Nici in acest an nu s-a schimbat mare lucru.

De exemplu, pe litoral, conform sursei http://www.ctnews.ro/mancare-expirata-la-un-hotel-all-inclusive-din-mamaia-anpc-a-aplicat-o-amenda-de-5000-lei/,

"Ca urmare a verificărilor efectuate s-a constatat utilizare de materie prima la Restaurantul complexului Mercur Minerva cu termen de valabilitate depășit și făra elemente de identificare și caracterizare ( ficatei de pui, ingrediente: tarhon și chimen, carne de curcan, carne de porc și bucăți de peste crap congetat). În total 19 kg în valoare de 265 lei.

Operatorului economic ia fost aplicata o sancțiune de 5000 lei iar produsele au fost oprite definitiv și scoase din circuitul uman. Controlul a fost efectuat în colaborare cu Dsp Constanța”, a declarat Paul Anghel, directorul general ANPC."
.

Iar la munte, in "renumita" si costisitoarea Poiana Brasov se intampla urmatoarele, conform sursei http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/poiana+brasov+pensiune+turisti+mancare+stricata,

"Atenţie unde mâncaţi, atunci când plecaţi în vacanţă! O pensiune din Poiana Braşov a fost închisă, iar proprietarii au fost amendaţi cu 42 de mii de lei de către inspectorii de la Protecţia Consumatorului. Mai mulţi turişti au ajuns la spital după ce au mâncat la pensiune. Au făcut reclamaţii, iar controlul le-a dat dreptate: multe dintre produsele din bucătărie erau expirate.".

Nu prea inteleg in ce consta atentia unde mancam atunci cand plecam in vacanta. Comerciantii de alimente expirate au afise la intrare? Scrie undeva "Atentie, aici se pot hali doar porcarii mucegaite si acre!"?

In concluzie,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu