marți, 19 iulie 2016

Romania este o tara condamnata la primitivsm de catre autoritati!

Bataia de joc pe fata a autoritatilor romane in raport cu proprii cetateni iese din nou in evidenta odata cu aparitia unor statistici necrutatoare.

Conform sursei http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Social/In+Muntenia+Moldova+si+Oltenia+doar+unul+din+trei+locuitori+are+,

"Populaţia din România conectată la sistemele de canalizare reprezintă mai puţin de jumătate din numărul total de lucuitori ai ţării, în timp ce doar în jur de 45% dintre români au acces la reţele de epurare a apelor uzate, arată un raport al Institutului Naţional de Statistică (INS), citat de News.ro. Potrivit ultimelor statistici ale Eurostat, în 2014, 33,3% dintre români trăiau în locuinţe fără toalete în interior, de departe cel mai mare procent din Uniunea Europeană, în condiţiile în care media la nivelul celor 28 de state membre era de 2,6%."!!!

Situatia este conformata de sursa http://www.zf.ro/eveniment/romania-subdezvoltata-peste-jumatate-din-populatie-traieste-in-case-neracordate-la-sisteme-de-canalizare-15532020:

"În vreme ce România a pierdut 1,7 miliarde de euro în programul Operaţional Mediu 2007 - 2013 destinat extinderii reţelelor de canalzare, de epurare a apelor uzate sau de ecologizare a gropilor de gunoi, sub jumătate din populaţia României beneficiază, la peste un sfert de secol de la căderea comunismului, de acces la reţele de canalizare.

Potrivit datelor publicate ieri de Institutul Naţional de Statistică, la finalul lui 2015 doar 47,7% din populaţia României locuia în case racordate la sistemele de canalizare. Şi mai puţini au fost aceia care au beneficiat de locuinţe racordate la sistmele de canalizare prevăzute cu staţii de epurare – 45,7% din totalul populaţiei."
.

De unde rezulta ca incepand cu 1990 si pana in zilele noastre am avut parte de autoritatile cele mai ticaloase si cele mai imbecile. Ce credibilitate mai poate avea in acest context "proiectul" de tara al lui Iohannis, al PNL, al PSD, ar oricarui partid politic?

Este evident ca incepand cu 1990, odata cu victoria Revolutiei Infractorilor si trecerea de la comunism la "democratia" infractional-sclavagista, Romania a avut un singur proiect de tara, care a constat din: furtul masiv al banilor publici, distrugerea economiei, saracirea si exterminarea populatiei.

Sa ne amintim ce spuneau statisticile in anii precedenti despre Rom ania.

In 2015, conform sursei http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20640635-document-eurostat-populatia-romaniei-sta-cele-mai-mici-case-din-imbatraneste-galopant.htm,

"Populatia Romaniei cunoaste una dintre cele mai bruste rate de imbatranire, pe fondul migratiei si a prabusirii natalitatii, in conditiile in care romanii traiesc in cele mai mici locuinte din Uniunea Europeana - releva un raport emis recent de Biroul European de Statistica Eurostat."!

In 2011, conform sursei http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8331914-romania-ocupa-locul-1-europa-numarul-case-fara-toalete-sau-dusuri-eurostat.htm,

"Conditiile de locuit in tarile membre UE difera considerabil in randul acestora, arata un raport Eurostat pe anul 2009, publicat miercuri. Potrivit acestuia, Romania se afla pe primul loc in randul statelor europene la numarul de locuinte in care nu exista o toaleta sau un dus.

Astfel, 43% dintre locuintele romanesti nu au toalete, spre deosebire de alte 15 state unde proportia acestora este de sub 1%. Pe locul al doilea se afla Bulgaria - 26% dintre case, urmata de Lituania si Letonia - 17%.

De asemenea, in 41% dintre casele romanesti nu exista dusuri, desi in 17 alte state numarul acestora reprezinta 1% dintre locuinte. Romania este urmata de Letonia, cu 18%, si de Lituania si Bulgaria, 16%.

Potrivit Eurostat, unul din sase persoane in UE traieste intr-o locuinta cu probleme de dotari sanitare sau umezeala.

Totodata, procentul celor care locuiesc intr-o casa supraaglomerata difera in randul statelor membre. Peste jumatate din populatia din Romania si Ungaria - 55% - locuieste in case supraaglomerate, fata de 1% in Cipru sau 2% in Olanda."
!

Este bine sa remarcam si sa punem inca o data in evidenta "crestinismul" ortodox profund care domina Romania postdecembrista a anului 2016, simbol al lipsei totale de morala si de elementar bun simt. In acest cop au facut apel la niste fotografii foarte expresive cu un popa cu Mercedes si un cetatean roman in stare de sclavie:
(sursa imaginii: http://www.oradesibiu.ro/2016/04/27/ne-cerem-scuze-mitropolitului-laurentiu-streza-pentru-publicarea-fotografiei-cu-mercedesul-mitropoliei/);
(sursa imaginii: http://www.europafm.ro/sclavi-in-romania-zeci-de-persoane-rapite-tinute-in-lanturi-batute-si-violate-de-o-grupare-din-arges/).

In concluzie, daca merge si asa, atunci
Oare?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu