joi, 7 iulie 2016

Cu sau fara dezinfectantii de la Hexi Pharma, genocidul medical produce noi victime!

Titlul de mai jos este mai mult decat sugestiv pe sursa http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/operatii-reusite-trei-pacienti-ucisi-de-bacterii--132664.html:

"Operaţiile reuşite, pacienţii morți! Bacteriile au ucis trei oameni în iunie în spital la Iași'"!!!

Deci este vorba in continuare de infectii intraspitalicesti. Din cate am vazut decedatii, au venit la spital pentru afectiuni care nu le puneau in pericol viata. De exemplu, un nene a facut o operatie la calcai, s-a infectat cu Clostridium in spital si... asta este!

Foarte semnificativa este si urmarea acestor decese, conform sursei http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/rezultatele-a-ancheteia-de-la-a-spiridona-cei-trei-pacienti-nu-au-mai-avut-zile--132772.html:

"„Anchetă“ internă cu final aşteptat: medicii s-au spălat pe mâini

REZULTATELE „anchetei“ de la „Spiridon“. Cei trei pacienți... nu au mai avut zile"
!!!

Urmare a "anchetei", cica s-a luat masura sa se foloseasca mai mult clor ca dezinfectant!

La televizor am auzit declaratii cum ca infectiile nosocomiale (intraspitalicesti) se incadreaza in limitele normale, de nu stiu cat la suta. Oare si decesele din spitale se incadreaza in limitele normale? Se incadreaza in tinta de... decese a "Ministerului" "Sanatatii"? Erau prea putine decese la cel mai mare spital din Iasi si s-au pus "salvatorii de vieti" pe infectat pacientii?

In acelasi timp, se pare ca in Romania s-au construit prea multe biserici, deci e inflatie de popi care s-au plans ca nu prea au de lucru. Asa ca spitalele pun si ele "mana de la mana" si mai ofera niste clienti pentru preotii desfranati, ciordaci sau comercianti de etnobotanice. Mai mult decat ciudat cum o gramada de lume se da pe mana popilor! Dar ce stiu eu, sa speram ca slujbele de inmormantare sunt misto si pe placul credulilor.

Bai, Ciolos, conform lui Iohannis a trebuit sa moara oameni la Colectiv ca sa ajungi tu la putere! Acum, ca mor in continuare oameni prin spitale, nu ar trebui sa te cari si tu cu tot cu "specialistii" tai din guvern? Eventual si cu Iohannis... Oare cat timp vom mai fi spectatori la genocidul medical bine facut? La ce popor de imbecili am ajuns, probabil ca vesnic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu